Hist of art

Páginas: 10 (2449 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2011
ManOwaR:
Manowar és un grup de Heavy Metal d’Auburn, als Estats Units, fundat al 1979 per Joel DeMaio i Ross the Boss. Són coneguts per les seves lletres basades en la mitologia nòrdica, temes èpics i amb el Heavy Metal com a concepte.
Manowar té el récord Guiness de banda amb el so més potent del món en més d’una ocasió i el rècord de concert més llarg de la historia, de 5 hores i 10 minutsa Bulgària, l’any 2008.
La història de ManOwaR comença quan Joey DeMaio coneix a Ross the Boss, que tocava per Shaking Street, els teloners de Black Sabbath en aquells moments, quan treballava de tècnic de baix i encarregat de pirotècnia de Black Sabbath a la gira Heaven or Hell.
Els dos van decidir reclutar a Eric Adams (qui coneixia Joey DeMaio de l’escola) com a vocalista del grup i a DonnyHamzik com a bateria. Amb el nom de Manowar van gravar el primer àlbum “Battle Hymn” . Després van canviar de discogràfica, contracte que van signar amb la seva pròpia sang i van gravar el segon àlbum.
Columbus va portar amb sí la seva pròpia manera de tocar la percussió canviant el kit estàndard per un personalitzat d'acer inoxidable. El seu tercer àlbum Hail To England va ser barrejat igravat en tan sols sis dies. Després apareixeria Sign Of The Hammer, disc dissonant que començava a afirmar Manowar com a grup, gràcies a la seva potencia.
A Sign of the Hammer fan la seva primera gira europea, que comença a Bèlgica i en la que en tots els concerts van gaudir d’una gran afluència de públic. Els heavys van reconèixer com a veritables himnes cançons d'aquest disc com ara “Thor thePowerhead” o “Sing of the Hammer”
Llavors signen amb Atlantic Records i s'obre pas Fighting The World, primer disc de Heavy Metal a ser gravat totalment en format digital, considerat un dels millors àlbums de l’historia que posseïa temes com “Fighting the World” o “Carry On”, però de tall més comercial en aparença.
El 1988 publiquen Kings of Metal. A partir d'aquest disc, el grup va ser totalmentreconegut pel públic amb el mateix nom de l'àlbum. És el disc que més reforça la seva filosofia, en temes com Kings of Metal, o Blood of the Kings. Els dos reptes més grans que es va proposar la banda en aquest treball van quedar plasmats en forma de dues cançons: “The Crown and the Ring”, que es va interpretar en una catedral antiquíssima amb un cor de cent veus masculines, i “The Sting of theBumblebee”, basada en l'obra clàssica El vol del borinot de Nikolai Rimski-Kórsakov, i que Joey DeMaio va adaptar al seu instrument, el baix, interpretant a una velocitat impensable, en una pura demostració de virtuosisme.
El disc The Triumph of Steel, editat el 1992, conté un tema conceptual basat en La Ilíada, d'Homer, de 28:38 minuts de durada, conformant tot un clàssic del grup: "Achilles: Agonyand Ecstasy in eight Parts". Aquest disc és sens dubte el més fosc de la banda, incloent en contrast una de les balades més reeixides de Manowar: “Master of The Wind”, i un himne que és de per si una declaració de principis: "Metal Warriors". A més compta amb una singular cançó anomenada “Spirit Horse of the Cherokee” que descriu fidelment les creences i destinació d'aquests indis d'Amèrica delNord. El bateria en aquest àlbum no ser un altre que Rhino, una autèntica ametralladora del doble bombo, sent el seu guitarrista per aquell temps David Shankle, gran virtuós de les sis cordes i mestre de la tècnica del Shred. Aquest disc arriba al gold status a Alemanya i és un disc extremadament popular entre els fanàtics de Manowar pel seu so ràpid, agressiu i efectiu com cap altre disc de labanda.
Després de la gira de l'anterior disc, Rhino i Shankle abandonen la banda, l'un perquè Scott Columbus torna a la banda i l'altre perquè va dir que volia continuar perfeccionant la seva tècnica en solitari. Al 1994 DeMaio coneix a Karl Logan, el futur guitarrista de Manowar en una cursa de motos, i amb la següent formació: Adams, DeMaio, Columbus i Logan, que graven el 1996 el disc Louder than...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The art of listening
  • Art of war
  • The Art Of Start
  • The Art Of War
  • Art of word
  • “the art of possibility”
  • the art of alternatives
  • The Art Of Conversation

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS