Historia nazi

Páginas: 2 (360 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2014
Prevenció malària
És una malaltia produïda per paràsits del gènere Plasmodium, i és probable que s'hagi transmès l'ésser humà a través dels goril·les occidentales. És la primera malaltiad'importància entre les malalties debilitants.
Entre 700 000 i 2,7 milions de persones moren a l'any a causa de la malària, dels quals més del 75% són nens en zones endèmiques de l'Àfrica.
Ara veurem unsquants passos per prevenir la malària:
1:La Percepció del risc de malària i del risc de complicacions associades a ella és el primer pas de progressió en la prevenció. Els Viatgers a les àrees amb unaalta incidència de la malària necessiten ser conscients del seu risc i prendre precaucions adequades.
2:Prevenció de les mossegades de mosquit. Una única mossegada és suficient per transmetre lainfecció de la malària. La protecció adequada contra mossegades, les dimensions simples com desgastar la roba revestida, usant una xarxa de mosquit i utilitzar un repel·lent d'insectes ajuden en la prevencióde mossegades.
3:Un curs complet de la medicació prescrita abans, durant i després del viatge és important en la prevenció de detectar infeccions. Això es diu quimioprofilaxia i és útil per alsviatgers.
Els Antimalarials no són el 100% efectiu així que prendre mesures per evitar mossegades és també important.
4:Els Símptomes podrien aparèixer després que un any després de viatjar i d'aquestnecessiti ser considerat mentre que diagnostiqui i tracta malària.

Vacuna dr.Patarroyo
Va fer el primer intent per crear una vacuna sintètica contra la malària, malaltia transmesa per mosquits ique afecta milions de persones en regions tropicals i subtropicals d'Amèrica, Àsia i Àfrica. Desenvolupada per primera vegada el 1987, va ser avaluada en proves clíniques de l'OMS, sense resultatsconcloents.
Patarroyo és fundador i actual director de l'FIDIC (Fundació Institut d'Immunologia de Colòmbia).
Entre 1986 i 1988 la vacuna sintètica va ser creada i provada en una colònia de micos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • historia nazi
  • Historia Judia Nazi
  • Historia de nazi alemania
  • Resumen del Exámen de História Alemania nazi
  • La historia nazi
  • Resumen Historia Nazi
  • Historia nazi: inicios
  • BREVE HISTORIA DEL HOLOCAUSTO NAZI

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS