historia d'internet

Páginas: 3 (692 palabras) Publicado: 25 de abril de 2013
1 - El boom i la caiguda de les dotcom (1995-2001)
Iniciat el 1995 amb la sortida a borsa de Netscape, les empreses puntcom van captar milers de milions de dòlars en inversions per a Internet,noves tecnologies, màrqueting i fibra òptica. Finalment, això va donar origen a empreses com Google. El boom i l'ocàs de milers d'empreses va servir però per difondre i fer més popular a Internet.

2 -Drudge Report dóna a conèixer l'escàndol Lewinsky (1998)
Tot just conegut, Drudge Report, el website d'un particular, li va guanyar als principals mitjans nord-americans en donar a conèixer un delsmajors escàndols de la història. Aquest lloc va donar origen al que avui es coneix com blocs, o diaris personals.

3 - Jeff Bezos, d'Amazon, és elegit home de l'any per la revista Time (1999)
Lesvacances a l'hemisferi nord de 1999 van marcar un nou rumb quan els consumidors van deixar de banda les complicades compres als shoppings. Els venedors d'articles en línia veure aquest any com les sevesvendes s'incrementaven un 50%. Amazon, sense dubte, va ser la precursora d'aquesta tendència i per això Bezos va guanyar l'anhelat lloc a la revista Time.

4 - Eleccions 2004
En l'anomenadarevolució taronja d'Ucraïna, Internet i els telèfons mòbils van ser usats per fer campanya i cridar a protestes. Als EUA, Howard Dean, ex-governador de Vermont, es va situar com un dels principals candidatsdemòcrates a les presidencials en usar Internet i la distribució de programari lliure entre els seus col · laboradors. Va aconseguir una recaptació rècord. Això li va donar a la democràcia a tot elmón una arma molt poderosa.

5 - 11 mes de setembre (2001)
Els conflictes moderns estan definits per l'ús dels mitjans. Així, la Segona Guerra Mundial es va seguir per la ràdio, la guerra de Vietnamper TV i la primera del Golf Pèrsic per cable. Per Internet, va ser l'11-S. Aquest dia, milions de persones arreu del món es van bolcar al web per informar-se, enviar mails als seus éssers estimats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nivells de risc d'internet
  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia De La Historia
  • Historia de los sin historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • historia de la historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS