Història de l'estudi de la evolució humana

Páginas: 3 (669 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2014


Història de l'estudi de l'evolució humana







Indèx
1.Breu resúm
2.El viatje del HMS Beagle
3. Treballs de altres científics destacatsBreu resúm

La possibilitat de enllaçar els humans amb simis anteriors per descendencia va ser clar després de la publicació de Charles Darwin L’origen de les especies en l’any 1859. Aquestadefensava la teoría de la evolució de noves especies a partir de unes anteriors.
Els primers debats sobre la natura de l’evolució humana van sorgir entre Thomas Huxley i Richard Owen. Huxley argumetavasobre la evolució a partir dels simis il.lustrant moltes de les similituts i diferencies entre els humans. Encara i així molts dels partidaris de Darwin no estaven d’acord amb la idea que l’origen deles capacitats mentals i els sentits de moralitat es podrien explicar amb la teoría de la selecció natural.
En aquesta època el major problema era la falta de fòssils intermediars. Encara que en 1891es va descobrir el primer Homo Erectus no es van començar a descubrir fòssils d'aquest tipus fins els anys 20 del segle passat en Àfrica.
Actualment el fòssil de un hominid bíped més antic es elSahelanthropus tchadensis de  7.2 milions d’anys descobert a Chad (Àfrica central) a l’any 2001 Charles Darwin de jove




El viatje amb el HMS Beagle

El 27 desembre 1831 al 2 d'octubre de 1836, vaser la segona expedició d'estudi del HMS Beagle al voltant del. El jove graduat Charles Darwin tenia l'esperança de veure els tròpics abans de convertirse en rector, i va acceptar l'oportunitat. Alfinal de l'expedició ja havia fet el seu nom com geòleg i col · leccionista de fòssils, i la publicació del seu diari, que es va arribar a conèixer com El viatge del Beagle, li va donar reconeixement iprestigi com a escriptor.
El Beagle va salpar a través de l'Oceà Atlàntic i després va dur a terme detallats estudis hidrogràfics al voltant de les costes de la part meridional d'Amèrica del Sud,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Evolució Humana
  • Evoluci n de los Derechos Humanos
  • EVOLUCIÓ HUMANA I HOMÍNIDS
  • Evoluci n del ser humano
  • TRABAJO DE A EVOLUCIÃ N HUMANA
  • EVOLUCI N HUMANA
  • Evoluci n Humana
  • La Evoluci N Del Ser Humano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS