holA

Páginas: 2 (346 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2014
Un gran descobriment... mmm... Posats a fer descobriments, el invent que jo faria, aniria dirigit a les persones despistades. Tecnològicament, no ho sé, molt bé, com aniria, ni la sevaproducció.
La idea seria adjuntar a la teva cartera, una petita càmera de vídeo, que totes les gravacions anessin a un servidor d’internet.
Aquesta petita càmera, seria cosida en lacartera, d’una mida màxima de 2 a 3cm. El fet, seria que 95% del dia, les imatges serien fosques ( la nostra butxaca). Però en cas de perdre’l podríem veure on es troba la nostra cartera, ien el cas de ser robada, podríem aconseguir informació important per la policia.
Altres aplicacions, que també es podrien afegir, és que en aquesta càmera , es pugui trucar des de elservidor; quan dic trucar, em refereixo que, amb el servidor, poguéssim aconseguir que la càmera adjuntada a la cartera, emeti un so. En el cas que estem a casa i no trobem la cartera, perenlloc, fem la trucada i sentim on esta la cartera, i ens podem evitar temps.
Una última aplicació que podem afegir, seria un petit detector. Es a dir , si sempre portem la carteraenganxada el cos, no sonarà, però si s’allunya uns 3 metres del nostre cos, comença a sonar, com una alarma. En el cas que per la nostra voluntat volem deixar la cartera a un lloc, podríemdesactivar aquesta opció perquè no soni. Aquesta aplicació es molt útil en cas de deixar-te la cartera algun lloc o perquè en cas de robatori comença a sonar i te’n adones de que t’estan robant.Aquest invent, està fet més per gent despistada, que li pot ser molt útil. Les tres aplicacions que he explicat abans, podrien anar per separat : càmera, detector i mòbil. O també totjunt, o només dos, tot depèn del gust del client. Tot i que el invent faltaria polir i arreglar algunes coses, de caire tecnològic, però la idea es bona.


Jofre Alsina
2n Batx
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS