Hola

Páginas: 3 (740 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2015
The Big Bang Theory:
La teoria del Big Bang és l'explicació més popular sobre l'origen de les galàxies, les estrelles, els planetes i les persones. Els qui creuen en el Big Bang reconeixen que hiha preguntes que necessiten ser respostes, com ara d'on ve tot el material amb el qual es va crear l'univers, o què va fer que l'univers s'expandeixi.
Abans del Big Bang:
D'acord a la comunitatcientífica, tota la matèria de l'univers, tal com la coneixem avui, va començar sent un punt petit, calent i compacte.
Explosió:
En el moment del Big Bang, el punt va començar a expandir-se com un globus,no com a l'antiga creença d'una explosió real. A mesura que el punt de matèria s'expandeix, la qual cosa passa fins i tot avui, es refreda, es contrau i forma estrelles i galàxies.
El no-res:
Abansdel Big Bang no existia res, ni tan sols l'espai. El temps i l'espai, segons científics com Steven Hawking, George Ellis i Roger Penrose, van ser creats després del Big Bang. Aquests tres científicsvan realitzar càlculs matemàtics per provar les seves idees en les dècades de 1960 i 1970.
Evidència:
Les galàxies observades des de la superfície terrestre i des telescopis espacials confirmen laidea que les galàxies s'allunyen de la Terra. A més, els telescopis que tenen la capacitat de mesurar radiació en l'espai, s'han detectat radiació residual al llarg de l'espai, la qual cosa indica quealguna cosa enorme realment va passar.

Conclusió:
La teoria del Big Bang és només una teoria, doncs l'evidència disponible està limitada al que podem observar des del nostre lloc en l'univers iatravés del temps, la qual cosa pot ser incomplet. A més, els que creuen en Déu no accepten que l'univers va sorgir del no-res i sense raó.
Comentari:
“Els forats negres no tenen un «horitzó desuccessos» que marqui una frontera sense retorn”
Per Charles Q. Choi del National Geographic.
Estat estacionari del Big Bang:
La demostració de l'expansió de l'univers per Edwin Hubble prova que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS