Hola

Páginas: 2 (386 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2012
MARKETING MIX. Política de Producto
Damm adquireix un compromís de cara als clients, tant en el subministrament de productes segurs i sans com en la prestació de serveis. Per Damm, la qualitat no ésnomés un principi bàsic de la Política de gestió empresarial, sinó que representa un valor ètic més enllà d’aquest àmbit. Damm exigeix i controla en tot moment cadascun dels processos d’elaboració,envasament i distribució per aconseguir satisfactòriament el compliment dels estàndards de qualitat marcats per la llei.

Per tal d’aconseguir que es produeixi de forma òptima la funció que duu aterme l’empresa es segueixen aquests passos basics pel que fa a la qualitat del producte i dels serveis:
1. Conèixer els clients per tal de saber quines son les seves necessitats en cada moment per talde crear productes i serveis amb capacitat de satisfer els terminis i modes desitjats.
2. Pensar i planificar les activitats de l’empresa per aconseguir que la qualitat dels productes i els serveismillorin de forma constant establint objectius quantificables usant els mitjans necessaris i fent un seguiment dels resultats.
3. Tenir en gran consideració l’atenció del client així coml’assessorament tècnic de l’ús del producte i la solució dels problemes i reclamacions sobre l’empresa. Entendres mútuament entre l’empresa els proveïdors i els consumidors ha de ser una font de progrés.
4.Promoure la participació de tot treballador del grup Damm per tal d’aconseguir assolir un increment de la qualitat i ajudant a determinar possibles problemes i contribuir en la seva solució. Aquesta formad’actuar ajudarà a que hi hagi una base de millora contínua i que no s’hagi de utilitzar la inspecció sinó l’autocontrol fet que promou la detecció d’errors de tota mena abans de que s’hagin decorregir.
5. Tenir com a base de la qualitat el treball ben fet (a tots els sectors i nivells del grup) i aguantar un nivell constant de qualitat dels productes en comercialització.
6. Formar i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS