Hola

Páginas: 3 (678 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2013
Automatització d’un tendal usant portes lògiques
Nota:


Tecnologia 2BATX

CURS: 2012/2013

* El treball d’automatització d’un tendal es valora amb un total de 10 punts. Es tractad’aplicar els conceptes introduïts a classe per aproximar-nos al disseny i muntatge d’un sistema automàtic d’ús comú.

* El treball es realitza individualment.

* La primera part del treballconsisteix en resoldre unes qüestions teòrico-pràctiques que es valoren amb 6 punts. La segona part consisteix en el muntatge en el taller del sistema automàtic i la seva verificació. Aquesta part esvalorarà amb 4 punts.

* Està permès realitzar consultes al professor i compartir informació amb els companys (però no copiar, el que seria sancionat amb una qualificació de zero a la globalitat deltreball si ho detecto).

* La data límit per lliurar la part escrita del treball és el dilluns 4 de febrer de 2013, via Moodle.

Automatització d’un tendal.

Cal dissenyar, muntar iverificar un sistema automàtic que permeti controlar un tendal motoritzat, per una terrassa ubicada a una zona ventosa de l’Empordà. En particular podeu suposar que és un tendal per la terrassa, jardí obalcó del vostre pis o casa.

Primera Part: Disseny del sistema automàtic

Com a feina prèvia, cerqueu informació a la xarxa sobre aquest tipus de tendals motoritzats i responeu a les següentsqüestions:

1) Quin tipus de motor elèctric s’utilitza? Es tracta d’un motor trifàsic o monofàsic? Quina seria una possible placa de característiques del mateix (especificar com a mínim potència nominal,tensió nominal, intensitat nominal i freqüència nominal).

Es dissenyarà un sistema automàtic basat en les tres portes lògiques bàsiques (or, and i not). El sistema automàtic comptarà amb un sensorque mesurarà la velocitat del vent (anemòmetre) i un sensor termoelèctric que mesurarà la radiació solar. Aquests sensors emetran un senyal que donarà ordre de tancar o desplegar el tendal en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS