Homes I Ratolins

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2013
RESUM CAPITOL 1

En el primer capítol ens parla del riu Salinas on l’ aigua es tèbia perquè abans d’ arribar a una llacuna ha passat espurnejant sota el sol que escalfa les terres grogues.Els boscos són molts espessos i els conills surten del bardissar per asseure’s a la sorra, i els bancs humits mostren pitjades de coatins i de cérvols que van a beure aigua.
Hi també hi ha uncamí que es per on passen els nois a nedar a la llacuna.

RESUM CAPITOL 2

El primer home era viu i petit, de cara colrada, els ulls inquiets i lesfaccions fortes i dures. Tot, en ell, era definit: mans petites i poderoses, els braços prims,el nas fi i ossut. Al seu darrere caminava un individu que era molt diferent al primer, era un homeenorme, la cara sense forma, els ulls grossos, pàl·lids, ample les corbades espatlles; caminava feixugament, arrossegant una mica els peus ,com un ós arrossega les potes.
Els seus braços no esbalancejaven, sinó que li penjaven als costats i solament es movien perquè les pesades mans feien de pèndol.
El primer home es deia Lennie i l’ altre es deia George. Els dos estaven en la llacuna i elGeorge estava bevent aigua mentre Lennie li deia que no bebès mes aigua i l’altre li deia que si no volia beure aigua. Però a lo millor no es bona li va dir Lennie a George.
Desprès de tot aixòva veure que George portava alguna cosa a la mà. Li va dir:
Que tens que hi amagues? I portava un ratolí però estava mort però deia que no l’ havia matat ell. A ell sempre li agradava acariciarcoses suaus.
Volien anar a treballar a un ranxo a Weed . Però abans d’arribar li va dir que no digues res perquè no es noti que es imbecil.
Lennie li va dir que quan aconseguir diners comprarienuna casa amb quatre porcs, una caseta, una vaca...i va dir George i també conills.
I també li va dir que si passava alguna cosa al ranxo que s’ amagues a les bardisses fins que arribes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Homo ludens capitulo i
  • Homer i Hesíode
  • ORIGEN DE L HOME I HOMINITZACIÓ
  • “Estado de excepción. homo sacer, ii, i”
  • Homo habilis i orgien del ésser humano
  • unidad 2 Interfases I/O HOM MAQ
  • Diferencies entre homes i dones
  • homer i hesiode

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS