hoy empieza todo

Páginas: 2 (421 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2014


AVUI COMENÇA TOT





SOCIOAFECTIU M07
Alcivar KatherinPensantez Liz
13/01/2014

1.- Esmenteu les diferents relacions familiars que van apareixent al llarg de lapel·lícula i reflexioneu-hi?
El professor / director: Posseeix una gran força i és compromès, coneix la realitat ja que ha nascut en aquell entorn i ha patit de nen els mateixos problemes que aquests nens,parla amb els pares, juga amb els nens, recull els nens i els porta a casa, s'enfronta als seus pares o els porta menjar.
Las mestres: Podem analitzar els seus comportaments, el de la més jove moltimplicada, el de la més gran molt pessimista. L'ambient que creen entre els nens és molt agradable i la seva dedicació, és un comportament correcte i optimista.
La companya del director és un suport iuna crítica que l'ajuda molt en el moment de prendre decisions
Les famílies que acudeixen a aquest col·legi, són famílies amb un baixíssim nivell econòmic i que pertanyen a una classe social baixa.
Elinspector: obsessió por la formalitat y la burocràcia.
Els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de Serveis Socials. Atenen els ciutadans i ciutadanes de formapersonalitzada i ajuden a solucionar tota mena de necessitats, tant personals com familiars, i també les d'abast comunitari.

2.-Quina es la implicació de les famílies a la escola? 3.- I la dels educadors ?La insuficient col·laboració i implicació de les famílies amb l'escola, des del meu punt de vista crec que aquest eren un dels greus errors que es presentaven ja que l'escassa comunicació dels parescap als educadors, dificultava en gran mesura un adequat desenvolupament dels nens. Malgrat això eren freqüents els intents de les educadores en orientar els pares sobre la cura d'aspectes com ara...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hoy empieza todo
  • Hoy Empieza Todo
  • Hoy empieza todo (analisis)
  • Hoy empieza todo
  • hoy empieza todo
  • Hoy Empieza Todo
  • película @hoy empieza todo"
  • Película Hoy empieza todo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS