Impacto Visual

Páginas: 4 (849 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2012
Mètode de càlcul de l’impacto cromàtic


SENSIBILITAT DE LA VISIÓ HUMANA DAVANT LA LLUM

El color d’un objecte qualsevol es la propietat que aquest te de reflexa la llum incident amb unaparticular intensitat i longitud d’ona. Es la propietat visual més important d’un objecte o superfície determinada. Les qualitats estètiques d’un paisatge venen determinades per l’harmoniosa combinació decolors i de formes que presenta el mateix.
Del ventall de freqüències que pot presentar la llum, l’ull humà nomes pot captar el rang compres entre els 400 nm y los 700 nm, comunament anomenat espectrevisible. Aquestes radiacions d’energia son captades per unes cèl·lules receptores situades en la retina anomenades conus, aquestes cèl·lules transformen les radiacions en impulsos elèctrics nerviososque son enviats al cervell. La figura X1X mostra els camps de recepció dels conus per l’espectre visible. Es pot observar que el receptor vermell pot ser estimulat mitjançant las longituds d’onda de630 nm o majors, no existeix una longitud d’onda que estimuli únicament els receptors blaus o verds. No existeix relació directa entre els camps de recepció dels colors amb la sensació que aquestosprodueixen, ja que i han colors que produeixen una major sensació de color que altres. La figura X2X mostra les diferents sensibilitats relatives de l’ull huma davant l’espectre, diferencies desensibilitat que deuen de tenir-se en compta per l’ avaluació de l’ impacto visual cromàtic.

Metodologia

Una de las característiques més determinants del color dintre del paisatge es la relaciócromàtica entre dos objectes contiguos, el que es denomina contrast visual. El contrast visual es produeix ja sigui por que els colors son complementaris o por que les seves característiques son oposades:colores brillants que contrasten amb els mates i clars amb foscos. Els métodes d’avaluación del impacto visual degut al contrast del color, son poc nombrossos, i generalment es basen en la realizació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo el cine y su impacto sentimental y visual
  • impacto visual
  • VISUALES DE IMPACTO
  • Impacto visual
  • Metodologias impact mapping visual history mapping
  • Impacto visual en las vallas publicitarias
  • Impacto De La Ética En La Comunicacion Visual
  • PRESENTACIONES VISUALES DE IMPACTO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS