Jajdeie

Páginas: 2 (346 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2010
ORGANISMES CLÒNICS:

1. T’agradaria que et clonessin? Per què?
No, perquè no té cap finalitat i tothom ha de ser diferent en aquest món, no m’agradaria que existís algú idèntic a mi.

2. Siet clonessin i ara mateix nasqués un nadó amb el material genètic idèntic al teu i, igualment que de tu, se’n fes càrrec la teva família, creus que, tot i ser genèticament iguals, d’aquí a 15 o 16 anysaquest clon teu pensaria i actuaria igual que tu ara? Què creus que el podria influir?
No, jo crec que no seria igual que jo. En primer lloc, per molt que tinguessin cura d’ell els meus pares, elseu caràcter seria diferent ja que els seus amics, la gent que l’envolta i l’època en què creixerà no serà la mateixa que jo. Depèn molt d’altres factors ambientals. A part, quan tingués 15 o 16anys, tindria els problemes de salut i el desenvolupament d’una persona de 30 anys, ja que l’haurien clonat amb una cèl·lula meva i tindria el mateix procés maduratiu que jo.

3. Pràcticament tots elspaïsos prohibeixen la clonació reproductiva en humans. Quins són els motius d’aquesta prohibició?
Perquè diuen que és una possibilitat preocupant i immoral de la biotecnologia. Això ha provocatpreocupacions morals, religioses, ètiques i científiques.
L’animal clonat més famós, l’ovella Dolly, va ser l’únic èxit de 247 intents. A més, molts fetus clonats d’animals es desenvolupen ambanormalitats importants i solen ser avortaments espontanis, posant molts cops en perill la vida de la mare. Els clons que sobreviuen pateixen de greus problemes de salut i malformacions. Si això passa ambanimals, es pot deduir que qualsevol intent de crear un clon humà podria ser perillós.

4. Quina utilitat pot tenir la clonació reproductiva de mamífers?
La clonació no reproductiva oterapèutica consisteix en utilitzar una transferència de nucli de cèl·lula adulta a un òvul sense nucli per conrear in vitro cèl·lules embrionàries, i després llinatges de cèl·lules o teixits que es puguin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS