JHOOON El Drogas

Páginas: 4 (828 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2015
Hi havia una vegada un home anomenat John, tenia un estil de vida no molt saludable ja que bevia molt pel fet que la seva dona i la seva filla havien mort. S’havia convertit en lladre, perquè haviaperdut la seva feina com a venedor d’automòbils locals. Un dia, concretament el 25 de Desembre anava molt begut pel carrer, quan de sobte, va veure una llum a la vorera, i al apropar-s’hi, una veu vadir: John, sóc l’esperit de Nadal, el Pare Noel, per mala sort ha mort, així que ens hem quedat sense Pare Noel, com se que tot i les coses que fas ets un bon home, tu seràs el pròxim Pare Noel. Almatí següent es va despertar al seu llit, pensant que tot el que havia passat, havia sigut un somni.
Al cap dels mesos, tot va anar agafant forma i al cap d’un any, el 24 de Desembre, John, ja estavaal pol Nord preparat per a sortir a repartir els regals. Aquell any, molts regals tenien que ser repartits per tot el mon, i quan John ja estava al trineu volant…

Final 1, si creus que va voler-sequedar els regals ja que l’avarícia guanya…
Mentre volava va estar pensant que amb tots els regals, si els robava podia treure molts diners, així que els va robar.
Final 1/a, si creus que s’harecuperat…
Finalment però, quan va arribar al seu refugi, va pensar que els nens estarien esperant els seus regals, i que ells no tenien cap culpa de la seva desgracia, així que va tornar els regals a tots elsnens del mon.
1/b Si creus que els ven i els roba…
John, al seu refugi, va contar tots els regals, hi havia una gran quantitat de coses amb gran valor, així que finalment, John les va vendre i amb totsels diners que va guanyar, va comprares una mansió, i va viure perfectament els pròxim 20 anys.
1/a/a si creus que va donar els regals als mes necessitats.
Quan va anar a tornar els regals es va donarcompte de que la majoria de nens eren molt avariciosos i no es mereixien cap regal, així que només va donar regals als que volien poc, als altres els va deixar un missatge dient que l’any que ve...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jhooon
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Drogas
  • Drogas
  • Drogas
  • Las Drogas
  • Drogas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS