jkjkjkjk

Páginas: 15 (3726 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2014
ACTIVITATS:
1- Confecciona la fitxa biogràfica de Josep Mª Benet i Jornet (fulls a banda)

2- Redacta l’argument de cada una de les històries que apareixen a Taller de fantasia.
El planeta dels homes de marbre: Aquesta és la història d’uns nois que volen amb una nau espacial que es diu X- 250 cap al planeta Orc, on hi ha vida i hi habiten els Orquians, gent de molt pes, és a dir fets deminerals i de marbre, que parlen el seu idioma però una mica diferent. Resulta que els voldran segrestar, però els protagonistes treuen una pistola i els disparen però no els hi fan res, només riuen i riuen i els nois pensen que com que són de marbre els poden tirar a terra per trencar-los. I així ho fan, els tiren a terra i es trenquen a bocins, després agafen les restes trencades dels Orquians ise’n tornen cap a la Terra.

El salvatge Mustafà: És el temps antic i una colla de persones passen per un camp quan dos cavallers d’aspecte ferotge els ataquen i els volen convèncer per a parar una trampa i segrestar en Mustafà. Els hi diuen que en Mustafà és un moro molt temut que està en guerra contra ells, això diuen els cavallers. Mentre se’n van senten un soroll i apareix en Mustafà davant seu,tots s’espanten però en Mustafà els hi explica que no és pas dolent, només és que alguna gent el tenen per temut. De sobte, apareixen els dos cavallers i es tiren damunt d’en Mustafà que cau rendit als seus peus però la colla es llença contra els cavallers i els apallissen. Finalment en Mustafà els hi dona les gràcies i els convida a viure a les seves terres.
El robí del temple indi: Dosexploradors que se’n van a l’Índia a explorar un temple indi amb un guia nadiu que es diu Taj-Rok. Però quan els dos exploradors armats arriben al temple i veuen un robí magnífic que està col·locat a una estàtua, el volen robar. El guia els hi ho impedeix i els hi diu que si roben el robí sense que els hi doni una sacerdotessa hi pot haver una maledicció dient que al cap d’un dia just es moririen.Ningú no s’atreveix a agafar-lo i obliguen al nadiu a robar el robí, però en Taj-Rok es nega. Els exploradors s’enfaden i li peguen fins que el guia no pot més i accepta d’agafar el robí. En aquell precís moment entren unes sacerdotesses i ofereixen el robí a un dels dos exploradors, només a un. Els dos exploradors s’enfaden per qui es quedarà el robí i es maten entre ells. Així doncs al final lessacerdotesses li ofereixen el robí al nadiu, però ell no l’accepta i explica que ell només vol la recompensa i els diners per haver fet de guia. Taj-Rok agafa els diners de la cartera d’un dels exploradors, més ben dit roba la cartera, i se’n va tot content.

Tampoc els pells-roges no són de refiar: Aquesta és l’aventura d’uns senyors i una senyora, que arriben a un castell dels Càrpats: El pare, lafilla i el nuvi de la filla.
El criat del doctor Smith, (en Roc) mentre agafa les maletes no sap en quina habitació portar-les perquè comencen a parlar d’històries de vampirs, si existeixen i si en aquest castell hi ha vampirs. Mentre expliquen aquestes històries la Dolça (la filla dels doctor Smith) agafa por i comença a dir que sent sorolls de passes i udols de llop. Tots s’espanten perquè espensen que ve un vampir, fins que s’obre una porta i apareix una espècie d’indi (un Pell-Roja) i comencen a parlar amb ell. El Pell-Roja els hi explica que els d’Amèrica els van fer fora, i ha vingut aquí, però el doctor Smith es pica una mica perquè el seu pare és americà i no vol que insulti els americans. El Pell-Roja, enfadat el comença a perseguir amb la seva destral per tot el castell,igual que en Carles (el nuvi de la Dolça) que comença a perseguir el Pell-Roja, i la Dolça al darrera. El pobre criat es queda sol carregant les maletes al castell.
La festa de l’olla: Aquest breu fragment narra com una jove que ve des d’Anglaterra amb el seu criat a un poblat africà, es fa amiga d’uns homes del seu país que maltracten a uns negres caníbals per a fer-los creure. La jove els hi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jkjkjkjk
  • Jkjkjkjk
  • jkjkjkjk
  • Jkjkjkjk
  • Jkjkjkjk

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS