Juan Salvador Gaviota

Páginas: 2 (422 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
1.A Biografía de l'autor


Richard Bach (Oak Park, Illinois, 23 de juny de 1936, 76 anys). Escriptor i pilot d'aviació nord-americana, recordat especialment com a autor del llibre Juan SalvadorGavina (Jonathan Livingston Seagull, 1970), que es va convertir en un best-seller mundial en l'època i va servir com a argument d'un llargmetratge dirigit en 1973 per Hall Bartlett.

Quan encara eraun nen la seva família es va traslladar a Long Beach (Califòrnia), on el jove Richard Bach va assistir al Long Beach State College. En 1955 es va graduar a la universitat de l'estat com a mecànicd'avions i d'estacions generadores d'energia, i en 1957 es va convertir en pilot de la Força Aèria nord-americana, en la qual es va mantenir en servei actiu fins a 1962. Per aquesta època va començar aescriure articles per a revistes especialitzades en aviació. En 1961 es va convertir en l'editor de la revista Fliying, càrrec que va ocupar fins a 1964.

Durant la seva carrera com a pilot va exercirmolts dels oficis associats a l'aviació, com a instructor de vol, piloto de charter i mecànic d'aviació en Iowa. En 1970 va obtenir el càrrec de president de l'aerolínia Trans-creature; va treballar,a més, com a pilot acrobàtic en la Creature Enterprises Inc. En 1974 va actuar com a pilot d'espectacles aeris i en 1975 va estar vinculat a la Universitat de Embry Riddle com a professor de filosofiadel vol.

Els avions i l'escriptura van ser les seves grans passions. Encara que professionalment va estar vinculat a l'aviació, la literatura li va reportar fama mundial i li va fer mereixedord'un bon nombre de premis literaris tant a Estats Units com a Europa. Com a escriptor, el seu nom és un clàssic dels best-sellers mundials des de la dècada dels setanta.

El més conegut de tots, JuanSalvador Gavina, explica la història d'una jove gavina que aprèn a sobreposar-se a les seves limitacions i aconsegueix traspassar els límits naturals en una al·legoria que enalteix la llibertat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen De Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • Juan Salvador Gaviota
  • juan salvador gaviota
  • Juan Salvador Gaviota

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS