Julio Verne

Páginas: 12 (2779 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
UNITAT DIDÀCTICA:

EL MÓN DE JULES VERNE

TALLER DE LITERATURA CATALANA INFANTIL I JUVEIL

ÍNDEX

Introducció.......................................................................................................pàg.3
Metodologia....................................................................................................pàg.4
Vinculació amb el curriculumoficial...............................................................pàg.6
Procediments, continguts i actituds..............................................................,.pàg.8
Criteris d’avaluació.........................................................................................,pàg.9
Desenvolupament unitat didàctica............................................................... .pàg.10Bibliografia......................................................................................................pàg.12

1. INTRODUCCIÓ

A. Legislació utilitzada com a base per a la Unitat Didàctica
En primer lloc haurem de revisar la següent legislació per tal d'adequar, tant com siga possible, el nostre treball a les exigències del CurrículumOficial. Per aquest motiu hem pres com a referència:
LLEI ORGÀNICA 2/2006 d'Educació .
REIAL DECRET 1513/2006, del 7 de desembre, que regula els ensenyaments mínims de l'Educació Primària.
DECRET 111/2007, del 20 de juny, que estableix el currículum d'Educació Primària a la Comunitat Valenciana.
ORDRE DEL 13 DE DESEMBRE DE2007, del Departament d'Educació , sobre l'avaluació en l'Educació Primària (DOCV 19/12/2007).

B. Justificació i descripció de la Unitat Didàctica
Aquesta unitat didàctica ha sigut configurada per treballar-la en unes sis sessions, dins de l'àrea de valencià llengua i literatura, tal com ordena el Currículum Oficial que regula l'ensenyamenten Educació Primària en la nostra comunitat (indicat anteriorment).
Aquesta unitat està orientada als alumnes de tercer cicle d'Educació Primària encara que es podria modificar per tal d'utilitzar-la en altres cursos, adaptant el seu contingut i adequant-la a les necessitats i el nivell dels alumnes receptors.
Es tracta d'unaunitat didàctica d'animació a la lectura on, el tema conductor és l'autor Jules Verne. El que es pretén en aquesta unitat didàctica és motivar l'alumnat en la lectura catalana, alhora que els apropem a un autor per tal que coneguen millor la seua obra.


C. Característiques del centre i l'alumnat
Si parlem de les característiques delcentre hem de dir que, ens trobem davant un centre ordinari públic, en el que trobem línia en castellà (Programa d'Incorporació Progressiva) i en valencià (Programa d'Ensenyament en Valencià). Aquesta unitat didàctica bé podria utilitzar-se tant en el PEV com en el PIP, en l'assignatura de català. En ambdós casos es podria fer servir per tal d'incitar l'alumnat a llegir més en català, i perconèixer millor l'autor Jules Verne. En el nostre cas, agafarem concretament una aula amb el model PEV.

2. METODOLOGIA

A. Metodologia general de la UD
Per tal d'aconseguir un aprenentatge significatiu i motivador, utilitzarem una metodologia comunicativa i integradora en què els alumnes hagen de participar activament,col·laborant en tot el treball, desenvolupant les destreses fonamentals i implicant-se en la tasca.

B. Agrupacions
La majoria de les tasquen es faran de forma grupal per tal de desenvolupar valors com la cooperació, el respecte a les opinions dels altres, i la companyonia. També es farà alguna tasca individual perquè l'alumne siga conscient del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Julio verne
  • Julio verne
  • julio verne
  • julio verne
  • Julio Verne
  • JULIO VERNE
  • Julio verne
  • julio verne

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS