Kantar media

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2010
Kantar Media

1.A.- A quin gran grup multinacional de comunicació pertany Kantar Media ?
Kantar Media pertany a la multinacional WPP. Es va crear l’any 1985 i des de llavors ha crescut per aconvertir-se en el grup de comunicació més gran del món, amb oficines a 107 països diferents. Els seus clients tenen accés a companyies amb habilitats de marketing i comunicació, entre les que destaquenespecialitats com publicitat, comuniació healthcare, relacions públiques, branding, etc.

1.B.- Què és Infosys + ?
InfoSys és un software d’anàlisis d’audiències que permet estudiar-les per aprendre posteriorment decisions de programació i planificació de publicitat. És el més utilitzat a tot el món perquè és ràpid i senzill.
Funciona de manera que analitza de forma numèrica i gràfica lesdades sobre audiències segons les franges horàries, programes i anuncis publicitaris. A més incorpora eines que defineixen targets, àmbits geogràfics, grups de cadenes, llistes de programes, etc.

1.C.-Per què Kantar Media està sotmesa a Controls de Qualitat?
Perquè les dades d’audiència que ofereix Kantar Media són molt importants a tota la indústria i sector publicitari, així que no es podenpermetre cap errada. Duen a terme controls tant interns com externs per a garantir al mercat la qualitat i transparència de les dades. Dels externs en destaquen el Comité de Usuarios i el Consejo deControl, creats directament pel mercat per a garantir el control de la feina que realitza Kantar Media. Estan representats per tots els usuaris d’audiometria per sectors (televisió, anunciants,agències...)
Per altra banda, la Asociación para la Investigación de Medios de Comunicación (AIMC) també realitza un control exhaustiu sobre els diferents processos de l’operació.
Finalment, dos estudis (elCoincidental Interno i el Coincidental Externo) són realitzats analment per a demostrar el grau de coincidència de les dades obtingudes per aquests estudis explicats anteriorment i els obtinguts per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Kant
  • Kant
  • Kant...
  • Kant
  • Kant
  • kant
  • kant
  • Kant

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS