Koolhas houselife, opinión catala

Páginas: 4 (969 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2011
KOOLHAAS HOUSLIFE
MONICA LANCHA

Una de les primeres anotacions que vull destacar que m’han cridat l’atenció del documental és el fet de presentar una casa que és relativament extraordinària,construïda per un arquitecte de renom com és el de Rem Koolhaas, és el fet que utilitzin a la minyona com el personatge principal del documental. Evidentment, si que és una de les persones idonees perpoder expressar el seu punt de vista a l’hora de moure’s i utilitzar la vivenda, i on clarament s’ha pogut veure que d’una manera funcional no és gaire pràctica al tenir esgraons estrets on fan que laneteja sigui impossible, o agafat un ascensor que va tant lent com si d’un london eye es tractés, on tu ets un turista que contempla un paisatge amb molta tranquilitat. I com un pot saber, el personalde neteja van a preu per hora i estar perdent el temps en un ascensor ha de ser una mica emprenyador. Això si per la persona minusvàlida que n’ha sigut el client a l’hora de disenyar-la, segur queli és molt útil.
Ha sigut una casa dissenyada per encàrrec i se suposa que ha gust dels propietaris, tot i que no em pogut saber la opinió d’ells personalment, encara que la minyona ha fet uncomentari ( he vist el documental en anglès) on m’ha semblat entendre que la sra de la casa al principi estava molt contenta amb la casa i ara no.

Com a critica negativa de l’edifici en podem extreure unsquants punts;
. alguns punts de dificil o dificultós pas, com serien esglaons, o una porta que es veu quan surten a l’exterior desde una porta i n’han d’obrir una altra i les dues portes en un punttoquen, i s’ha de fer l’esforç de primer tancar una i després l’altra.
. si hi ha tanta domòtica i marxa el llum que passa? Si s’espatlla l’ascensor quan estàs en un punt crític, t’has d’esperar a quevinguin els tècnics?
. les grans humitats o goteres, per no dir catarates, que és una de les paraules que han utilitzat els tècnics quan han anat a investigar les filtracions... unes filtracions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Koolhas
  • KOOLHAAS
  • Catalán
  • catala
  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS