L2AC2_T L'època de les transformacions i dels grans Imperis

Páginas: 4 (828 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2015
Respon de forma breu, clara i concreta, les preguntes següents:

A partir de la informació dels Apunts: La revolució Russa, especifica: A) Qui governava Rússia a principis del segle XX i quinescaracterístiques tenia aquest règim polític ? B) Quines causes i conseqüències va tenir la revolta del 1905. C) Què és la Duma ? D) Quina era la funció dels soviets?
Observa atentament la Imatge de laManifestació del 23 de febrer a Sant Petersburg i, tenint en compte el que has après a través dels apunts, explica: A) Quines són les causes profundes i quin eś el detonant del moviment vaguista del23 de febrer? B) Quin era el lema de la protesta? C) Quines conseqüències polítiques immediates van tenir aquests fets?
Llegeix atentament la informació del Text 1 i especifica: A) Quins eren elsobjectius del govern provisional sortit de la revolució moderada de febrer de 1917? B) A quina guerra es refereix el text i al costat de quines potències lluitava Rússia?
Llegeix atentament la informaciódel Text 2, observa la Imatge Assalt al Palau d'Hivern i pel que fa a la revolució socialista d'octubre de 1917, sintetitza: A) Com es va planificar i desenvolupar la jornada de la presa de poder iquin partit polític va dirigir l'assalt als punts claus de la ciutat? B) A quina ciutat es van desenvolupar aquests fets i on està situada geogràficament?
Tenint en compte la informació dels Apunts,especifica : A) Amb la Revolució d'octubre, quin règim polític es va instaurar a Rússia? B) Qui era el seu màxim dirigent? C) Quines primeres mesures va prendre el nou govern?
Pregunta 1

A) ElTsar Nicolau II governava a Rússia a principis del segle XX, aquest règim era una monarquia absolutista, una autocràcia. Concentrava a les seves mans el poder suprem de l'Estat. El monarca es recolzavaen 4 pilars: la noblesa, l'exèrcit, l'església ortodoxa i la burocràcia.

B) Les causes de la revolta del 1905 van ser; la crisi econòmica, pèrdua de guerra contra el Japó, el descontentament i el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Una Època De Grans Transformacions
  • INVENTS DE L'ERA DELS IMPERIS I L'ERA D'INTERNET
  • Preguntes. Nacions i imperis
  • Nacions i imperis
  • DISCURSOS SOBRE LA CONDICI DELS GRANS
  • Transformacions agràries i industrials
  • La societat feudal i l'época del romànic
  • Transformacions Socials I Dinàmiques Educatives

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS