La Caida De Costantinoble

Páginas: 4 (839 palabras) Publicado: 30 de enero de 2013
La сaiguda de Сonstantinoble

Bizanci Però la seva sort va canviar bruscament quan els guerrers de la IV croada van canviar d'objectiu i en comptes d'alliberar terra santa de l'Islam, van atacar atraïció Constantinoble en 1204. D'aquesta ferida s'aniria dessagnant l'imperi bizantí, els croats farien de la capital un regne cristià i Bizanci veuria durant més de cinquanta anys com la sevacapital era dominada per estrangers.Els Otomans anirien bestiar terrè sense parar, les aliances que Bizanci va tancar amb potències estrangeres solament li van donar “pa per avui i gana per a matí” i aixíles concessions comercials van afeblir mes a l'imperi. Així i tot el temps va ser passant i Bizanci seguia sobrevivint, no era ja ni l'ombra del que va ser, però seguien existint.
El principi de la fiarribaria el 26 de Març del 1452. Mehmet II, el jove sultà de 20 anys, es va presentar en la part europea de l'estret del Bósforo i va començar a edificar una fortalesa amb la finalitat d'escanyarl'estret. Quedava clar que les intencions del jove sultà eren conquistar Constantinoble, en part com a venjança al suport que els bizantins li van donar al visir Halil Candaliri, personatge que haviaencapçalat les disensiones en contra del jove sultà.
Contra això, l'emperador Constantin XI solament podia oposar diplomàcia, moure els fils per aconseguir suport dels reis cristians d'occident. Peròni l'haver acceptat la unió de les esglésies i reconegut el poder únic de Roma, li serviran per aconseguir que s'organitzi una croada de suport a Bizanci.I en aquesta situació, solament els restavapreparar la defensa de la ciutat. Durant aquest hivern, els otomans es preparen per al setge. El principal problema era la muralla de Teodosi, emperador d'origen hispà, que després de la derrota deAdrianopolis va reforçar les defenses de Constantinoble. Un artesà Hongarès havia dissenyat una canella increïble per a l'època i que unit a peces menors de tot tipus, serien a punt pel 12 d'Abril per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Caida
  • la caida de
  • caida
  • caida
  • La caida
  • caida
  • La Caida
  • el caida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS