la casa de la torre

Páginas: 5 (1152 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2015
























1.-Resum
Aquest llibre, parla d’una noia jove, la Marina, que havia acabat el seu curs escolar recentment, i aquest estiu no podria estiuejar al seu poble perquè la seva avaluació era nefasta.
Era al seu terrat, descansant asseguda desprès de haver fet la bugada, contemplant la perfecta casa de darrere seu en la qual maihavia vist ningú, i de sobte va aparèixer una ventada que la va fer caure.
Va despertar a el pati de la casa que sempre observava des del terrat, però hi havia una cosa diferent, no veia cap edifici al voltant, ni el seu, que era des d’on havia caigut.
Y el mes estrany, havia caigut des d’un setè pis i seguia viva.
Dintre d’aquest món, tot era perfecte, tot estava net i polit, però no semblava queactualment habités algú. Només des del campanar podia veure el seu món fent vida normal, però no l’escoltaven, ni la veien, i quan baixava per tornar al seu món, seguia en aquella ciutat de les fades.
Així va arribar la nit, i amb ella els seus terrorífics habitants, les ombres. La Marina va començar a córrer sense mirar enrere, ella no sabia perquè les ombres l’intentaven ferir, i no sabia comparar-les, no sabia on anar, però de sobte es va adonar que estava al seu barri, però desert i tot destruït. Va pujar a casa dels seus avis i va forçar el pany, les ombres la seguien amb facilitat baix la llum de la lluna, van estar a punt de agafar-la però ràpidament i seguint el seu instint va obrir el calaix de la habitació del seu avi, va agafar una llanterna i així es com es va adonar que lallum era la única manera de sobreviure a les ombres. Va arribar el dia, i tornava la felicitat.
Al dia següent va anar a buscar menjar, i es va adonar que no estava sola va fer un amic, que havia patit la seva situació i portava 4 anys en aquell món, i desprès van trobar a dos homes caníbals que els van intentar matar.
Desprès de passar varies histories el nen mor per la ferida causada pels caníbalsi la Marina decideix anar al bosc ja que pensa que es l’únic lloc on pot està segura.
Allà troba una avia, que la confon amb la seva neboda i te cura d’ella durant una llarga temporada on l’acull a casa seva. Havia perdut la noció del temps que havia passat, la avia la tenia protegida dins de casa i no s’havia adonat que portava 4 mesos allà dins, però un somni del seu amic, li fa sortir d’aquellamonotonia.
Però escapant-se de la seva suposada avia, arriba la nit i un home la salva entre les ombres que la perseguien pel mig del bosc, però al cap d’uns dies, han de sortir exaltats a mitjanit perquè la llum que els protegia de les ombres es va fondre.
Ja no li quedava res pel que lluitar, el home el qual estimava que l’havia protegit el van devorar els monstres de la nit, va anar alcampanar de del que veia la seva ciutat i va saltar.
Res no s’havia acabat.

2.-Biografia de l’autor
Isabel del Rio va néixer a Barcelona al 1983. Es va llicenciar en filosofia a la UAB i ara treballa com a redactora, documentalista, traductora, lectora, correctora...etc
La seva primera novel·la va ser Casa de Titeres al 2008.
Va ser la creadora de la editorial Otros mundos sense ànim de lucre, la qualva tancar les seves portes perquè Isabel es va quedar embarassada, el seu fill era un nou projecte que requeria tota la seva atenció.
Al 2010 amb la editorial La galera i al 2012 amb Otros mundos va crear la bilogía* de La casa del Torreón.
*Bilogía: Composició literària que consta de dos parts.

3.-Opinió personal
En la meva opinió, el llibre m’ha encantat, he estat enganxat des de la primerapagina fins la ultima.
Es un llibre molt ben redactat, que provoca que t’hi fiquis dins de la historia sense adonar-te i això fa que el lector acompanyi a la protagonista en una fugida constant sense descans per trobar respostes a el que estava succeint.
El final es una mica enrevessat, i em va costar entendre’l, perquè es molt obert i deixa intriga per al següent llibre.
Les il·lustracions estan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso Haya de la Torre
  • Caso 1 hamburguesas de la torre
  • Caso Bodegas Torres
  • Caso hamburguesas de la torre
  • Casa Torre
  • globalizacion (caso atentado a las torres)
  • Caso grupo torres
  • Caso Cris y Torres

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS