la celestina

Páginas: 3 (622 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2014
Segona part

Capítol 7: Aprenent a viure amb la meua acne.
El cap de setmana vaig empitjorar més i més: els granets s’han tornat grans de veritat. Cada vegada que em mirava, n’havia aparegut unaltre més. Per què la majoria d’adolescents es senten identificats amb lo que li passa a d’ell.
Capítol 8: La vida sexual de Sally va malament.
Hi fan molts programes de televisió que ens fan acostarmos tard perquè entretenen a la gent o sols perquè son de política i economia, i això es lo que li agrada als adults. Hi fan altres que duren 2 hores i son tan entretinguts que no pots deixar demirar-los com per eixample LA HORA DE JOSE MOTA que ho fan en tele cinc i que entreté molt, i fan altres com EL HORMIGUERO que ho fan en antena tres i que sols dura mig hora o un poquet més, jo opini quedeurien de posar series de televisió de una hora sols per a que als que anem a l’escola pugem veure lo i després anar-nos a dormir.


Capítol 9: Al·lèrgia: A Susie, li agrada la febre del fenc.
2.ACUPUNTURA

Es una tècnica de medicina tradicional xina que tracta de la inserció y la manipulació de agulles en el cor con el objectiu de restaurar la salut y el benestar en el pacient.ACUPUNTURA ASIÀTICA

La acupuntura es originaria de Xina y es possiblement la pràctica més comunament associada con la medicina tradicional xina però diversos tipus de acupuntura (japonesa, coreana, y laacupuntura xina clàssica) se practiquen y se ensenyen actualment en tot el mundo. La Medicina Tradicional Xina està molt influenciada per la filosofia.

3. Jo pense que si són bromes lleugeres nofan molt de mal, però si son bromes de mal gust com robar o pegar-sen, jo pense que pot ser per enveja o per que li ha insultat.








Capítol 10 : El meu primer cigarret, de poc en mata.4. El tabac és adictiu degut principalment al seu component actiu, la nicotina, que actua sobre el sistema nerviós central. El fumador pateix una dependència física i psicològica que genera una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La celestina
  • La celestina
  • La celestina
  • La celestina
  • Celestina
  • La Celestina
  • la celestina
  • La Celestina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS