la civilicación perdida

Páginas: 4 (893 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2014
La civilització perduda.

A la muntanya, lluny de tota mena de civilització, hi havia un poble anomenat Albinyana. Aquest poble eraregnat per una petita reina que es deia Àngela. Àngela era una reina molt valenta i bona, era petita i bonica, amb uns rínxols color galeta que li arribaven fins lacintura, era una reina estimada per tot el poble. Tenia una germana petita, es deia Tamara, sempre s'estaven barallant per qualsevol cosa.

Un dia la Tamara i la Àngela es vanescapar al bosc i els llops van anar darrere d'elles per menjar-se-las. Mentre la Tamara i Àngela intentaven fugir dels llops, que cada vegada estaven més aprop d'elles, l'Àngela varelliscar per un forat que hi havia a terra, es va donar un cop tan fort que es va desmaiar.
El primer que l'Àngela va sentir va ser l'escalfor del foc que hi havia aprop d'ella, va obrirels ulls i es va preocupar la seva germana no estava. Es va aixecar del llit i va anar fins la gran porta color blanc perla i la va obrir. Es va trobar enmig de un mercat,però no de qualsevol mercat, era un mercat ple de gent petita, semblaven les ninetes amb les que jugava l'Àngela de petita, va intentar buscar, amb la mirada a la seva germanaperò no la va veure, la Tamara era una noia alta destacaria entre tota aquella gent tan petitona. La porta color blanc perla es va tancar fent un gran soroll que va provocar quetota la gent es gires i mires a l'Àngela. A l'Àngela no se li va ocorrer una altra cosa que dir :
-hola?-va dir amb la veu tremolant- que algú sap on es troba la meva germana?Tothom va quedar en silenci ,fins que una grassoneta dona amb aspecte molt vell es va apropar a ella i li va dir:
-No et preocupis. Tindràs gana , no? Vina amb mi.- va dir amb molta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • perdido
  • PERDIDOS
  • La perdida
  • esta perdida
  • Perdida
  • perdidos
  • La perdida
  • perdidas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS