La Crisis En L'Esport

Páginas: 2 (480 palabras) Publicado: 6 de junio de 2012
L’EFECTE DE LA CRISI A ESPANYA

Les crisis, en general, són imprescindibles en un sistema capitalista com el que està implantat a Espanya des de fa molt anys, ja que el capitalisme té cicleseconòmics que ens acaba portant en aquesta etapa a causa de la sobreproducció de béns i serveis. Des del 2008, a Espanya, estem en període de recessió, i aquest període afecta a tots els ciutadans i totesles empreses, incloses les empreses relacionades amb l’esport.

L’actual situació econòmica d’algunes empreses més importants del país, juntament amb el greu problema d’escassetat d’inversiópublicitària i patrocinadors, està generant que també s’estigui donant una crisis en l’esport espanyol, sobretot en els esports minoritaris. Però, fins i tot, en els jocs com per exemple el futbol, el bàsquet ola Formula 1, que són molt atractius en aquest país, han estat afectats de tal manera que els hi costa mantenir totes les seves despeses i ja no reben tantes ajudes com fins ara. A més a més, lesempreses d’esport que confien en el patrocini com a major fortalesa en la venta dels seus productes, com ara la roba d’esport, els materials necessaris per una activitat concreta o simplement les ventesd’entrades d’un partit, seran les més perjudicades degut a que l’única solució per mantenir-se constant és reduint els ingressos, sobretot en la publicitat a la televisió, un gran motor per elcreixement esportiu.
Però en aquesta crisi no tot és negatiu. Les famílies de classe social mitjana intenten reduir també els ingressos i estalviar el màxim possible, per tant, redueixen el consum engeneral i una forma de fer-ho és no agafar tant els propis vehicles i anar als llocs a peu o, si és un trajecte molt llarg, amb transport públic. Això és degut a que el preu del petroli cada vegada vaaugmentant més i, com bé he esmentat abans, tots hem de reduir les nostres despeses. En anar al nostre destí a peu, no desprenem cap tipus d’ingrés econòmic i, tot i que podem tardar més en arribar, és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Psicologia De L'Esport
  • Coneixements bàsics de l'esport
  • La mort sobtada en l'esport
  • DE LA PRÀCTICA CORPORAL A L'ESPORT
  • Crisis
  • La Crisis
  • Crisis
  • Crisis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS