La felicidad

Páginas: 6 (1409 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2011
• Què és per tu la felicitat?
Ser feliç es tenir una vida sana i sentir-te rodejat dels que t’importen, de qui t’estima, ser feliç es sentir-se còmode en el teu ambient, són els moments en que comparteixo les coses amb els demes i ells amb mi, ja siguin materials, com ara una idea, o el allò que saps.

• Ets feliç en aquest moment?
La meva felicitat depèn. Alguns dies sóc feliç, sento quetot és perfecte o encara més quan vull canviar coses, em conformo amb el que tinc, pensant que hi ha gent que no té tot això. En canvi hi ha altres dies que no, tot et sembla sortir malament i hi ha detalls en el dia a dia que depèn del teu estat d’ànim, t’afecten de manera diferent.
En general si que sóc feliç tinc allò més important que una persona pot tenir i desitjar. A més a més , es lògicque no tot pugui ser perfecte, perquè com diuen, la perfecció avorreix. Tinc família, vida sana i amics, tinc llibertat per opinar el que jo vulgui sobre el que jo vulgui, tinc el control sobre mi mateixa, tinc una educació i tinc temps lliure per fer les meves coses. Seria injust que digues que no soc feliç. Afecta molt els elements exteriors, però sobretot depèn de com et prenguis les coses, sipositiva o negativament.

• Quan has estat més o menys feliç?
Diguem-ne que la felicitat total, un no arriba mai a estar-ho. Són moments que t’alegren el dia i que fan que s’assembli a la felicitat i moments que et fan ser més positiva. La felicitat la construeixes tu mateix. Jo intento construir-la cada dia... a vegades ho aconsegueixo i d’altres m’enfonso, però intento començar de nou, és peraixò que sempre hi ha quelcom que et fa ser feliç.

ENQUESTA

Maria (10): Em sento feliç quan faig coses bones. Ara mateix estic feliç, perquè tot em va bé a l’escola. Un dels moments més feliços és el dia del meu aniversari, perquè em van fer molts regals, i van venir tots els meus amics. Els moments més tristos són quan faig les coses malament i em castiguen.

Natàlia (11): Per mi lafelicitat és una cosa molt gran que ens dóna la família i els amics a través de l’alegria i l’afecte. Ara mateix sóc molt feliç perquè he tornat a veure a molts amics meus de l’hípica, ja que me’n vaig anar i ara he tornat. El dia més feliç va ser la primera vegada que vaig anar al galop, encara que tenia molta por, i el més trist és quan noto que falta gent que no puc veure.

Victòria (15): Jo crecque la felicitat és un estat d’ànim de la persona quan tot va bé en tots els àmbits, o estem contents amb allò que tenim. Pot ser momentània perquè realment no és felicitat, o pot ser permanent, que es guanya sabent com viure la vida i aprofitar-la. Actualment sóc molt feliç perquè tinc tot allò que vull i m’agrada. Sempre em sento més feliç quan estic rodejada de la gent que estimo i estic méstrista en aquells moment en que em sento impotent per fer qualsevol cosa, com ara quan estudio per un examen, m’ho sé molt bé, però en canvi la nota és una altra. O per exemple quan tens algun familiar o amic amb alguna malaltia, que faries tot el que poguessis, però no està en les teves mans, i això em fa sentir molt malament.

Jose (16): Per mi la felicitat és un sentiment molt fort quan tot emva bé, com per exemple cada diumenge quan veig a tota la meva família reunida. Ja que sempre em donen molt d’afecte i em donen suport quan el necessito, i encara que faci qualsevol cosa malament sempre em perdonen, com per exemple, quan em barallo amb la meva germana, ella sempre em ve a abraçar per perdonar-nos, i això ho valoro moltíssim.
Ara mateix sóc molt feliç perquè m’agrada molt com esticamb els amics i la família. Podria ser pitjor. M’agrada la vida que estic portant. Els dies més feliços de la meva són el dia del meu aniversari, el dia de la meva primera comunió, quan estic amb els amics... Em sento molt trist quan es mor algun familiar, o suspenc algun examen, però sobretot quan no veig durant molt temps a la gent que estimo.

Victòria (42): Penso que la felicitat és un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Felicidad
  • La felicidad
  • Felicidad
  • La Felicidad
  • felicidad
  • la felicidad
  • la felicidad
  • Felicidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS