La Felicitat A L´Escola D´Infantil

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
La felicitat a l’escola infantil o com intervenir per a que els infants siguin feliços a l’escola i aprenguin a ser-ho en el futur: a) En quins àmbits podem intervenir com a mestres? Argumenta lateva resposta. b) Quins tipus d’intervencions proposaries? Argumenta la teva resposta.
Crec que la felicitat dels infants en l´escola s´aconsegueix ensenyant certs valors i actituds. La primera actituda ensenyar és desvincular la felicitat de les coses materials ja que pens que aquestes donen plaer un instant però no felicitat amb tota la plenitud de la paraula.
A partir d´aquí pens que el mestreté en la seva mà la possibilitat de fer més feliços els infants des de diferents caires. Un d´ells seria amb la seva pròpia actitud. És molt important que el mestre faci que cada alumne se trobi agust, que aquest infant es senti segur quan arribi a l´escola, que la vegi com una extensió la seva pròpia família. També pens que és important que mestre d´infantil tengui un reconeixement personal oindividual cap als infants perquè basta pensar amb la cara de felicitat d´un infant de tres anys quan arriba a l´escola i la mestra l´espera amb un somriure i una mirada dolça i li diu: “Bon dia Joan,quin jersei més guapo que dus avui, que és nou?” Aquest infant ja es sent reconegut i acceptat. Aquests petits detalls plens d´afecte passan a la seva memòria i per tant a la seva personalitat. Crecque l´experiència de experimentar emocions positives és fonamental per ser persones felices, perquè no hem d´oblidar que les experiències viscudes en aquesta etapa forjaran la seva personalitat.
Tambéés molt important potenciar la seva autoestima de forma posititva, és a dir, hem de tenir amb compte que és important que els infants tenguin un concepte positiu d´ells mateixos però a la vegada hande ser conscients de què no són perfectes i han de ser capaços d´acceptar els seus propis errors i equivocacions i que s´acceptin tal con són perquè en el futur siguin adults amb seguretat emocional...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L. Infantil
  • L Esport En L Edat Escolar
  • :D .l. comasela
  • L A U D O
  • S O L I D O
  • :D XD :/ .-.
  • Ambar D&L
  • EL PENSAMIENTO Y L GICA DEL NI O ESCOLAR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS