La FilLa De La Nit

Páginas: 3 (701 palabras) Publicado: 8 de abril de 2012
L’Alba tornava del seu hort i es va trobar a dos nois apallissant al seu veí Dídac i només perquè era negre i el va llançar a la reclosa i de cop ella es va llançar a l’aigua per a salvar-lo i quanvan sortir del aigua van veure als dos xiquets morts i van anar corrents al poble i estava tot sota les runes, tothom estava mort, ells dos es van abraçar. Van pensar que estavensols però, de cop van veure l’ocell de Dídac. Van anar a la botiga a vestir-se, van anar a dinar. L’Alba va decidir que no se poden quedar al poble, perquè no podien viure amb els morts, aniran albosc a viure. Van anar a agafar dos màusers i dues armes curtes i les municions, tota mena de menja, medicina i un diccionari de medicina, dues llanternes elèctriques i piles i finalment roba per alsdos, el Dídac va agafar un llibre de mecànica i ella l’ocell. Van anar al bosc i es van instal·lar a una cova per viure, acostat d’un rierol i una cascada. Tenien provisions per uns vuit mesos, a laprimavera van veure arbres fruiters. A juliol van començar la sega.
L’Alba lli va dir a Dídac que hi havia una masia a uns tres quilòmetres. Van anar a veure-la. No hi havia ningú, van trobar unesgallines, un tractor i un sac de patates, però el tractor no funcionava. Van quedar-se a viure a la masia. Dídac va reparar el tractor i lli va ensenyar a conduir a l’Alba i conduint es va acabar elgas-oil. Van anar a una gasolinera de les afores. A l’entrar a la primavera, Dídac va agafar el xarampió. L’Alba va anar al poble a buscar medicaments para curar-lo i de paso va agafar menjar, escopetesi cartutxos. Una matinada en Dídac es va trobar com una mensa de rellotge sense cristall i se pensaven que era d’un altre mon. Dídac va trobar una criatura que s’amagava darrera d’unes herbes il’Alba el va matar i el van enterrar.
L’Alba tenia hi ha 16 anys, van agafar el tractor i van anar a Barcelona, però també estava tot destruït, van trobar un jeep i el Dídac el va reparar i van anar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La filla de la nit
  • La filla de la nit
  • filla de la nit
  • la filla de la nit
  • fillo
  • Fill
  • Filler
  • Nit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS