La filla de la nit

Páginas: 4 (861 palabras) Publicado: 31 de agosto de 2010
La filla de la nit
La senyora Isabelle torna al seu poble natal Beafort, del qual havia fugit feia ja cinc anys, a l'enamorar-se de Philippe de Latour, un jove aristòcrata. Quan els seus habitantses van assabentar del seu retorn la van criticar molt per el que va passar en el passat. Isabelle va comprar una vella mansió als afores del poble. També vivia a la mansió seu criat es deia Mikhaïl elqual era mut i lleial.
Les cinc comares del poble, curioses per la qual cosa feia Isabelle van anar a visitar-la, però al veure que no podia rebre pel seu escàs mobiliari es van anar. La senyoraLavoine va tornar perquè hi havia perdut el seu xal, i junt a la senyora Duboine, varen escoltar un crit i varen eixir corrents.
A la granja d'Henri Morillon, va aparèixer una vaca a la qual l'havienxuclat la sang, i no hi havia cap empremta. El gendarme Max es va vore obligat a organitzar amb la gent del poble, una batuda per trobar-la, però no van tenir res de sort. Després d'un temps el senyorHerri Morillon va rebre una carta remesa de Paris on deia Per la res perduda i diners per valor de tres vaques.
Max realitzar un viatge a Paris on contracte els serveis del detectiu Jules Bromacperquè investigués el doctor Delvaux en relació amb la visita que havia fet a Isabelle i el passat de Isabelle durant el temps que va estar a Paris. El detectiu li escriu a Max per dir-li que Isabelle vaestar a Paris durant un temps, fins a aconseguir el suficient diners per anar a Frankfurt per seguir Philippe. També li explica que feia tres anys que va morir el senyor de Latour. Isabelle retorn aParís i va estar reunit amb el pare, el qual li dono una quantitat important de diners.
Jerôme, un nen del poble, intrigat, va decidir anar a espiar que passava a casa d'Isabelle, la mansió Grisard. Vaser de nit, i va veure, a través d'un finestró que donava al soterrani, a Isabelle i Mikhaïl amb un ganivet ensangonat sobre d'una taula. En veure això, Jerôme, es va espantar, i va tornar de nou...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La filla de la nit
  • filla de la nit
  • la filla de la nit
  • fillo
  • Fill
  • Filler
  • Nit
  • Fill

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS