la llibertat

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 8 de abril de 2014
La Llibertat


Per mi, la llibertat és ser lliure en tots els aspectes. Llibertat d’expressió, de drets i llibertat de vida sense que ningú pugui di res. No estar empresonat en una gàbiacom un canari, que en forma de cant, vulgui sortir. Tots hem de ser lliures, siguem el que siguem sense donar cap explicació a ningú, siguem homes o dones, tinguem les idees que tinguem, encaraque vestim d’una manera diferent que la dels altres, el que importa es que ens expressem lliurament.

No sempre hem tingut la sort de ser lliures. Moltes èpoques, com la franquista, gent eraempresonada nomes per parlar el seu idioma, el català, o, amb poques paraules, empresonats o assassinats per voler ser lliures. Sempre he volgut que algun dia, tots els països ens regalem una estàtuade la llibertat, com va fer França a Nova York, per simbolitzar la pau i la llibertat, el que la majestuosa estàtua simbolitza. Sempre he pensat que les cadenes de l’esclavitud només lliguen lesmans, i la ment, és el que ens fa lliures o esclaus.

La llibertat és relativa, com la perfecció. Per un, serà per exemple la independència, la manera de vestir-nos, la llibertat d’orientaciósexual, d’opinió o senzillament la llibertat d’una persona quan està a la presó, les ganes de ser lliure que aquesta persona, desolada, desitja amb totes les seves forces. Un sentiment fort, queel podem arribar a sentir per mitjà de la imaginació, encara que estiguem entre quatre barrots. Imaginant que estem en el nostre lloc preferit, potser un prat, un camp, un petit parc que estiguia prop de casa, amb la família sigui on sigui.


Sempre tindré l’esperança de que tots podrem ser lliures algun dia, i que tots podrem expressar-nos amb tota la sinceritat del món,expressar-nos com volem i pensar lliurement. Que podrem dir les nostres idees a tothom sense cap temor, amb valentia. Tots volem llibertat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La llibertat
  • La por a la llibertat femenina
  • estatua de la llibertat
  • Psicologia De La Llibertat
  • Que és la llibertat? (¿qué es la libertad?)
  • Llibertat Guiant
  • la llibertat i el catala
  • la llibertat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS