La mort

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (305 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 8 de marzo de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
LA MORT
Tots els sers humans naixem, ens reproduïm i morim, eixe és un resum sobre la nostra existència. Estes són unes de les preguntes que sempre ensfem al llarg de la nostra vida: Què és la mort? Hi ha vida després de la mort? Existeixen les reencarnacions?
Jo pense que la mort és un dels moments en elqual descansem de tot però no tinc una opinió clara sobre la mort, per què la mort de vegades no és justa.
1.- La mort és un dels millors invents de lavida, és quan perfí no tens ninguna preocupació, ningun sentiment, ningun capricho. I ens morim per a deixar pas a altres persones que naixen, eixes personestambé moriran, i deixaran pas a unes altres persones per a que visquen la seua magnifica vida. Per què la vida també és meravellosa.
2.-Segons a qui lipreguntes et dirà que sí o et dirà que no. Jo no sé que et diria, per què hi ha teories que diuen que si que hi ha vida després de la mort, però també hi hanpersones que diuen que no. Aquest és un tema molt delicat.
- Una de les teoria de que si que hi ha vida després de la mort és la reencarnació, el mortvivent i el destí de l’ànima.
3.- Les reencarnacions també és un tema molt delicat. Últimament a la televisió han eixit dos casos de reencarnacions, jo no sési serà de veres o no, per què eixes persones no han argumentat res per a que nosaltres creguem que tenen el 100 % de credibilitat.

La conclusió és quela mort s’ amporta a tot el mon siguin com siguin, pensen com pensen, hagen fet mal a la societat o no, tots tenim un final i eixe final es la mort.
tracking img