La nada

Páginas: 3 (748 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2013
Alemanya, des d'on es va estendre per la resta d'Europa i als Estats Units.

Aquest estil artístic va sorgir com una reacció contra el minimalisme i l'art conceptual que van predominar durant elsanys setanta. El neoexpressionisme es caracteritza per la seva agressivitat, els seus descarnats temes, la manera com aquests són tractats i l'ús d'imatges on fàcilment es reconeixen els elementstractats. Com ara el cos humà; generalment es dibuixat de manera molt basta.

En aquesta tècnica es juga molt amb la figuració i abstracció, les imatges acostumen a ser emocionals i expressives. Amés, aquest estil és tan estrident que les peces recorden a una historieta. Podem veure tots aquests elements transportats en la peça audiovisual d’animació que estem analitzant (Reci, reci, reci, 1991.)Parlant de peces audiovisuals, podem dir amb certesa que la dècada dels 90 va ser un moment memorable per al cinema. Les pel·lícules d'animació cobren una forta importància i comencen a ser moltreconegudes i a fer-se un forat a la indústria. Es presencia una nova manera de fer negoci per la indústria cultural i d’una manera molt rendible.

Pel què fa al context social/històric al món podemdir que estem en ple col·lapse de la Unió Soviètica i a Sud-àfrica es deroguen les lleis de l'apartheid. La dècada del 1990 va representar una contínua liberalització social en la majoria dels països.El 1990, l'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat de la seva llista de malalties.

Reci, reci, reci és un curtmetratge txec. Es convenient analitzar breument el context quees va viure a Txecoslovàquia (actual República Txeca) per tal d’analitzar el curt.
Només direm que a finals dels anys 80 i principis dels 90 sorgeix La Revolució de Vellut. Foren unes revoltespacífiques iniciades al 1989 pel qual l'estat comunista de Txecoslovàquia va evolucionar tot aplicant mesures econòmiques liberals. Es van eliminar les lleis de l'era comunista i es va atorgar major...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • no se nada nada nada
  • Nada nada nada
  • Nada de nada
  • Nada de Nada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS