La Naranja Mecánica

Páginas: 4 (826 palabras) Publicado: 9 de enero de 2013
Jessica Cugat
2n Batx
LA NARANJA MECÁNICA

La naranja mecánica, sincerament, ha estat una pel·lícula traumàtica per a mi. Ja a la primera sessió, un cop finalitzada la classe ja no voliaveure-la, ni tampoc fer l’assaig, ja que suposava pensar en aquesta. I no només en això, sinó en les escenes violentes, el martiri del protagonista quan està a la sala de cine, etc.

Primer de tot, destacarel títol que servirà d’ajuda per la conclusió de l’assaig i per entendre el significat que pren en la pel·lícula.
El que més m’ha cridat l’atenció ha estat en primer lloc, l’estil de vida d’en Àlexi el plaer que li causa violar, participar en baralles de carrer, assalts i l’ús de drogues. Per a mi, tots aquests fets són superiors a mi. Suposo que això es deu al medi en el qual m’he format i elque m’han ensenyat que està bé o malament, segons les lleis bàsiques de la societat per viure en harmonia. Al cap i a la fi, delinquir és infringir la llei voluntàriament.
Un altre factor que m’hasorprès és el seu obsessionat interès en Ludwig van Beethoven, ja que per un costat és el seu autor preferit i d’un altre serà el martiri que sofrirà més endavant.
En tercer lloc, el seu lideratge irecuperació d’aquest en la seva recaiguda. Amb això vull fer referència al moment en què els seus amics, cansats de l’autoritat del protagonista, decideixen fer els seus propis plans. Amb això pretenenser més independents i fer veure a Àlex que ells també tenen la seva potestat en el grup. Mentre veia la pel·lícula pensava en què faria jo si es pogués donar el cas d’aquest gir radical i m’hagués deposar a la pell d’ambdues bandes. Crec que si volgués tornar a optar pel control inicial intentaria comprar-los. Per això necessitaria descobrir els seus gustos. Complaure’ls duent a terme el pladels drugos? O potser seria millor buscar els seus punts febles, amenaçar-los o fer-los xantatge. Per això, podria descobrir-los a la policia, gravant-los secretament mentre cometen les atrocitats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • Naranja Mecanica
  • Naranja Mecánica
  • Naranja mecanica
  • La Naranja Mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS