la novela

Páginas: 11 (2677 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2013



























CAPÍTOL 1
El sotsinspector té que anar a la casa de la família molina. A picar a la porta no obre ningú i aproxima la orella per abore si sentia algo.al cap de l’estona obre la porta la Núria quan Lázaro entra els diu que se jubilarà i que un altre sen encarregarà del cas de la Bàrbara. La Núria truca Pep per a dir-li i li diu que japarlarà.
-Feixugament, barrinant, granelluts, esbatanats, assabentar

CAPÍTOL 2
La Núria solis esta mol inquieta des de que se na nat el sotsinspector i recorda tot lo que a passat duran quest quatre anys. No a aconseguit passar pagina i encara recorda a la Bàrbara com quan era petita i era la seua filla xicoteta.
-Emparada, pragmatisme

CAPÍTOL 3
Se sap que la Bàrbara no esta morta si noque esta segrestada. Labors conta que tot es per culpa de ella i que el segrestador li porta coses i la cuida menys quan agafa el mòbil i la veu llavors la va deixar sense menjar uns quants dies. Temé te entreteniment mirant els capítols de la sèrie frens.

-Escorcollat , adelerada , blasmaria

CAPÍTOL 4
Tracta sobre tot el q se sap del cas de la Bàrbara. Toni Susqueda el substitut de Lozanoque investigarà el cas de la Bàrbara reuneix totes les probes per a resoldre el cas i el que te es : la Bàrbara avia deixat una nota a cusa seva que dia que se anava amb el seu tió i q no faria falta que despreocupessin en boscarla, després es va trobar una altra pista de la Bàrbara que avia picat a una cabina telefònic però quan ban arribar a la cabina no i era i avien indicis de violència. Esva agafar com a sospitosos el antic novio de la Bàrbara per que li va demana relacions sexuals i la Bàrbara li va negar i l’altre sospitós el professor Jesús un pederasta.
-Arrambant-se, inequívoc, preconcebuda


CAPÍTOL 5
La Bàrbara explica el dia que va trucar a la cabina de telèfon , que es va escapar per q ell es va oblidar la cartera i quan la va vore a la cabina la va pegar. Quandecideix de trucar després de pensar en tot el q li podia fer va picar a la Eva però es va perdre tota la cobertura. La Bàrbara ja o donava tot per perdut ja que no li va donar temps a dir-li alguna cosa a la Eva.
-Adelerada, arraulir-me , rancúnia, esclexa

CAPÍTOL 6
La Eva després de rebre la trucada de la Bàrbara va pensar que a la casa del Marti on una vegada ella va anar al soterrani ellla va pegar i ara pensa que potser es perquè la Bàrbara esta allí. La Eva truca al sotsinspector però com no agafava el mòbil al final decideix anar a casa la Bàrbara a avisar a la seva família. La Eva pensa que tot a canviat que ja se sap que la Bàrbara esta viva i que ara tot pot anar a millor
-Embogit, xisclant, tumultuós, bafarades

CAPÍTOL 7
Per a trobar a la Bàrbara els sotsinspectorssalvador i Susqueda es reuneixen per a trobar el culpable de la mort de la Bàrbara. Pensen en el Martí el ex novio de la Bàrbara ja que sel considera el que mes va estar els últims dies en la Bàrbara. En Martí diu que ja no te res que vore amb la Bàrbara perquè o ban deixar. Lozano va demana un ordre per a buscar un cadàver.
-Manuscrita, concessió, unànime

CAPÍTOL 8
La Bàrbara pensa que lipot passar si sen adona de que a fet la trucada. Pensa en un dia que va pegar i matar una rata , ella creu que ell la tracta com a una rata pegant-la i maltractant-la.
-Repugnants, preservava, angúnia


CAPÍTOL 9
Susqueda escolta a Lozano que lexplica el cas de la Bàrbara. Ell li diu que Jesús ja avia aparegut al cas de la Bàrbara. La tutora de la Bàrbara els va dir que ell i la Bàrbara estaben per les tardes sobretot un dia que els va vore abrasats mentres que la Bàrbara plorava, la tutora volia denunciar a Jesús però al final no o b afer. Tot es va saber i la reputació de Jesús va caure.

-Imparteix, fonamentades, ressentiment, enlluernada, vaticinis

CAPÍTOL 10
La Eva va a casa dels Molina per a explicar tot, cuan la NÚria obre la porta la Eva sen dona conte de com els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Novelas
  • Novelas
  • Novelas
  • Novelas
  • NOVELA
  • novela
  • novela
  • novela

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS