La pell freda

Páginas: 10 (2474 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2014
 La pell freda
Capítol 1
Desembarquen a la petita illa i no troben l'oficial atmosfèric al qual va a substituir. La seva casa sembla abandonada i l'únic veí, el faroner Batís Caffó, es troba en el far trastocat i no els dóna cap explicació.
El capità del vaixell li demana que no es quedi però decideix quedar-se a complir els dotze mesos que dura la seva feina. Es queda a la platja mentre elvaixell s'allunya.

Capítol 2
Desembalant l'equipatge va trobar una carta dels seus antics companys republicans demanant silenci. Com tot orfe irlandès es va formar a la institució Blacktorne d'on va sortir amb el títol de tècnic de logística Marítima. Amb 19anys costat de Tom va fer d'enllaç per als republicans, els van enxampar amb una carta amagada a la bicicleta i per això Tom va anar apresó on va morir per la seva malaltia, tuberculosis. En sortir de la institució es va unir a la causa republicana però quan Anglaterra es va retirar d'Irlanda al veure que la seva causa no havia servit de res ja que la lluita seguia entre camarades es va anar,k arribant a Holanda, Amsterdam, on va trobar aquest treball en una petita illa l’Atlàntic sud.

Capítol 3
Va anar al far a parlar ambBatís Caffó però li va rebre apuntant-li amb una escopeta des del balcó i sense voler parlar. Va veure que els murs del far estaven protegits amb claus, estaques i vidres, també en el bosc va veure una font amb una placa de Batís.
A la nit estant a casa, quan el far ja estava encès, uns éssers no humans van atacar la casa. Va aconseguir tancar totes les portes de les finestres i desfer-se del braçque li va agafar entrant per la gatera de la porta. Després de tota la nit atacant la casa quan es va apagar el far els éssers se'n van anar.



Capítol 4
Volia viure, així que va reforçar la casa amb fossats, estaques i unes piles de llenya, llibres i petroli al voltant de la casa. No volia adormir-se i va obrir les caixes que li havien quedat sense obrir després de trobar la carta, eren dosfusells i dos mil bales que li havia deixat el capità.
Quan es va il·luminar el far va veure sortir de l'oceà als monstres, va encendre les piles i va disparar perquè no entressin. Es van anar, assaltaven el far.
Al matí Batís va anar a veure-ho per demanar-li bales a canvi d'usar la font. Ell li va demanar que li deixés anar al far però es va negar.
La tercera nit van atacar de nou.Cansat ja no podia més, al acostar-se a la porta el braç d'un li va agafar, va aconseguir escapar i va agafar el fusell i va començar a disparar, al final se'n van anar.

Capítol 5
Necessitava el far per sobreviure. Es va situar en un arbre prop del far amb el fusell esperant que Batís sortís. Va haver d'anar-se perquè es feia de nit. Aquella nit no van atacar la casa.
Al matí va tornar a l'arbrei va veure sortir al balcó a Batís però no va poder disparar. Tornant es va banyar a dalt de la font i en creure que Batís estava agafant aigua es va llançar a per ell, però era un monstre femella vestida. La va portar a casa i va esperar que Batís fora a recuperar-la. Quan Batís arribo van lluitar però quan va començar a fosquejar Batís es va rendir. En dir-li que només volia el far perprotegir-se i avisar amb ell als vaixells que passin per anar-se'n d'aquesta illa, Batís li va explica que no passaven vaixells que el far estava abandonat i ell era l'anterior atmosfèric. Van agafar els fusells i les bales i es van anar tots al far. Els monstres ja estaven atacant. Mentre ell dormia, Bateu va defensar el far.







Capítol 6
Quan va despertar portava cinquanta hores dormint.Batís havia portat totes les seves coses al far. Després de dinar una sopa servida i feta per la mascota, Batís li va ensenyar el far i com protegir-lo. El punt fluix era el balcó. Va anar a recollir el seu matalàs a la casa amb la mascota i el va posar al pis de sota, la seva nova residència. A la nit van atacar més granotots que mai, la mascota avisava de la seva arribada cantant. Batís i ell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Pell Freda
  • La Pell Freda
  • la pell freda
  • LA PELL FREDA
  • La pell freda
  • La pell freda
  • La pell freda
  • Pell freda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS