La Pressió Dins L'Aigua

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2012
LA PRESSIÓ DINS L’AIGUA

INTRODUCCIÓ
A classe vam plantejar tres qüestions:
-Quina forma tindria un globus sota l’aigua: la majoria pensàvem que el globus quedaria amb aquesta forma, ja querebria la pressió per sota i per a dalt.

Fora de l’aigua Dins l’aigua
-Perquè una pedra pesa menys sota l’aigua: pensàvem que la pedrapesava menys a l’aigua , perquè hi hauria més pressió.
-On hauria més pressió fora de la cova o dintre de la cova (aquesta cova també estaria sota l’aigua): pensàvem que a dins de la cova hi hauriamés pressió, ja que creiem que dins de la cova hi hauria menys aigua.

APARELL

Vam agafar dos tubs de vidre units per una goma, dins dels tubs vam ficar aigua a la mateixa distància. Al tub vamposar un globus que com més pressionàvem, l’aigua dels tubs més es desnivellava.

EXPERIMENT

-L’efecte de la fondària: volem saber si la pressió depèn de la fondària. Vam agafar la part del globus,la vam ficar dins l’aigua i ens vam fixar si quan enfonsàvem més el globus la pressió pujava o baixava, perquè l’aigua dels tubs es desnivellava. El resultat va ser: que com més enfonsàvem el globushi havia més pressió. Vam arribar a la conclusió que la pressió augmenta amb de la profunditat.
-L’afecte de la direcció: volem saber si canviant la direcció del globus la pressió canvia. Vam ficarel globus dins de l’aigua i el vam anar canviant de direcció, donant-li la voltes sense canviant-lo de profunditat. Vam veure que la pressió no canviava, perquè el nivell de l’aigua dels tubs novariava. Vam arribar a la conclusió que la pressió no depèn de la direcció.
-Cova: volem saber si hi ha més profunditat dins de una cova o fora(sota l’aigua). Vam ficar un got dins l’aigua, aquest fariade cova. A continuació vam veure si la pressió canviava quan el globus estava fora del got o dintre (s’ha de tenir en compte que la profunditat era la mateixa). Els resultats van ser: que la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pressió
  • L'aigua
  • L'aigua
  • introduint la pressió
  • problemes de l'aigua
  • Elogi De L'aigua!
  • L'Aigua A La Terra
  • L'aigua a l'univers

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS