La Revolució Cientítica

Páginas: 4 (829 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2012
La revolució científica: A partir del segle XVI el model de ciència que hi havia desde l'antiga Grècia i que va viure tota l'edat mitjana, fins a la renaixença, va deixar de respondre a les preguntesque els cientifics formulaven i a més a mésva haver una transformació a Europa, la raó i el coneixement, van substutuir a la religió i a la superstició. Aquesta ciència va entrar en decadènciasobretot en el moment en el que Copèrnic es va plantejar el moviment dels planetes (helicentrisme). Redi va demostrar la genreació espontània. Bacon va ser quí va demostrar la gran importància que tél'experimentació i la demostració en la ciència i Newton va començar a investigar en la física i totes les seves lleis i la que va revolucionar-ho tot, la llei de la gravetat de Newton. Casdascú vadescobrir en el seu camp científic de la ciència moderna, la física, la química, la biologia, l'astronomia, etc.
Així finalment doncs es va haver de separar la filosofia de la ciència, que fins al momentestaven molt lligades. La ciència va a passar a ser com és en l'actualitat, un coneixement més estructurat, més mecànic, etc.

El mètode científic hipotètic deductiu: Pertany a l'ambit de les ciènciesempíriques que són les que mitjançant una recollida de dades i les experiències anteriors, les contrasten amb l'experimentació. I per investigar les ciències empíriques cal seguir uns passos:
1.Lainvestigació no comença amb la observació, per començar a investigar, abans de tot hi ha d'haver un problema.
2.Per intentar posar solució el científic proposa una hipòtesi que suposa que hi ha unarelació o regularitat entre determinats fets. Per a que una hipotesi sigui vàlida ha de ser contrastable a través de l'experimentació. Si hi han més d'una hipòtesi, s'escullira la més senzilla, la quemillor formulada estigui i la que sigui més fàcil de comprovar empíricament.
La hipòtesi són conjectures i s'inventes directament per la creativitat del científic. Un cop hi ha una hipòtesi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • revolucio
  • La Revolucio
  • revolucio
  • revolucio francesa
  • revolucio en filosofia
  • Revolucian Industrial
  • Revolució industrial
  • revolució japonesa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS