La tinença de benifassà

Páginas: 2 (483 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2011
La Tinença de Benifassà
Una volta ja hem conegut els aspectos geogràfics i naturals, és el moment d’endinsar-se en els límits del parc i gaudir de les rutes i camins que el travessen. Hi hamoltes rutes senyalitzades i segons el grau de la nostra preparació física ens decidirem per un o un altre. Si la ruta es fa amb tota la família, el millor és fer la més coneguda i tranquil.la, la que esdirigeix cap l’embassament d’Ulldecona. Aquesta ruta té molt poc desnivell i una duració estimada en un poc més d’una hora , i a més es pot fer un bon dinar prop de l’embassament. Es tracat d’unaruta circular sense cap dificultat.
Cal recordar que existeix una gran zona recreativa que es diu les Umbries de Benifassà i que està molt bé equipada i amb accés a persones de mobilitat reduïdaperquè tot aquell que ho desitge puga accedir al parc. A més , al estar a vora de l’aigua es poden remullar,almenys, els peus.
Per als amants de les emocions una mica més fortes es recomanable fer la rutaque travessa el Portell de l’Infern,amb una dificultat mitjà-alta i un desnivell de 600 metres. Una vegada al punt més alt es gaudeixen de unes vistes impressionants de tota la comarca del BaixMaestrat.Des d’aquest punt es poden contemplar els aus del parc amb tota tranquil.litat. És en esta ruta on es pot veure el Salt de Robert . Aquesta cascada crea un hàbitat d'especial interés botànic izoològic, amb espècies endèmiques protegides.
Però no sols es poden fer passejades pel parc. També és un bon moment per conéixer alguns punts d’interés de la zona com pujar al cim del Tossal dels TresReis i deixar-se emportar per la llegenda que diu que és en aquesta zona, on conflueixen Tarragona,Terol i Castelló, on es reunien els tres reis sense eixir dels seus regnes. O també es pot fer unaexcursió artística visitant la Cartuixa de Santa Maria de Benifassà, on queden restes d’elements del romànic i del gòtic. O si esteu interessats en l’art sacre, també és posible apropar-se a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS