las carpas

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2014
WEB AMB DIFERENTS TÈCNIQUES : http://www.ideaspropiaseditorial.com/documentos_web/documentos/978-84-9839-180-0.pdf

Asseure's en cercle facilita la divulgació eficient de la informació a un amplinombre d'alumnes i desenvolupa companyonia ja que poden veure's uns a uns altres i sentir-se connectats. Per a altres activitats, com a projectes que requereixen introspecció i aprenentatgeindividualitzat, el cercle pot ser un obstacle per a la concentració i l'acte control.


Organitzar reunions en cercle freqüents i regulars al llarg del dia per començar i acabar activitats, iniciartransicions, com per a l'esmorzar o l'esbarjo, i donar instruccions i fer anuncis. Per a activitats més extenses, els alumnes poden tornar-se inquiets fàcilment en el format circular.

Les habilitatsmotrius i de pensament creatiu dels alumnes, que es desenvolupen bé en grup, contrari als projectes independents i introvertits que requereixen que se senten sols.

Asseure's en circulo dóna oportunitatsque treballin junts per trobar solucions, estimula discussions i cerca i atorga retroalimentació. 


Les cadires els donen als alumnes límits físics, que milloren l'acte control i els moblescontribueixen a generar un sentit de seguretat i permanència que atorga enfocament, però moure aquests mobles amb freqüència també és una distracció i les limitacions d'espai poden, naturalment, portar alfet que els cercles es formin en el sòl. Un cercle en el sòl és sostenible només durant períodes curts, per prendre llista i fer anuncis. Les cadires i els escriptoris són necessaris per a projectesmés extensos, i tasques i aprenentatges en grup.





Cercle de cadires:
Cadires alineades en un patró circular sense cap taula entre elles.
Avantatges: Una configuració molt informal quefacilita el debat actiu, les presentacions interactives i la pluja d'idees entre grups petits de participants en intervals breus. L'objectiu és el debat sense espai de treball ni massa requisits...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • carpas
  • Carp
  • Carp
  • carpo
  • Carp
  • Carpas
  • Carpe Diem
  • Carpe Diem

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS