las drogas

Páginas: 6 (1397 palabras) Publicado: 20 de enero de 2015
INDEX

1. INTRODUCCIÓ

2. CANNABIS

2.1 Efectes
2.2 Efectes secundaris
2.3 Riscos
2.4 Legalització

3. COCAÏNA

3.1Efectes
3.2 Efectes secundaris
3.3 Riscos
3.4 Control de la cocaïna

4. CONCLUSIÓ








1.INTRODUCCIÓ
El tema escollit ha estat les drogues, profunditzant en dos tipus com són la cocaïna i el cànnabis. L’elecció d’aquest tema és degut al’interès que ens ha despertat la visió d’un consumidor i la visió que té la societat davant aquestes drogues. A més per la dificultat d’entendre el perquè una persona es veu incitada al consum de les drogues i les conseqüències que han influenciat en la seva vida.
La recerca d’aquest treball ha estat focalitzada en l’exposició de la droga, els efectes que. produeixen en els consumidors i els possiblesefectes secundaris que poden desenvolupar en aquest. També, hem destacat les conseqüències de la cocaïna i el cànnabis en la salut pública i en la societat.
Altre aspecte treballat ha estat la legalització de les drogues, conegudes com a substàncies perilloses per la salut, una qüestió sense resoldre dels quals es troben molts avantatges i inconvenients que provoca el debat.
2. CÀNNABIS :
Elcànnabis és una planta natural que s'utilitza en tres formes principals:
·Flors seques (normalment els cabdells de les plantes femenines).
·Resina de marihuana (haixix, que en àrab significa 'herba seca') és la secreció resinosa de la planta normalment assecada i tallada en blocs de color marró bastant fosc i una mica verdós. És la més consumida.
·Oli de cànnabis, que és un concentrat l'extracciógeneralment implica l'ús de dissolvents com l'alcohol la qual cosa potencia la toxicitat de la droga.
La forma més usual de consum és en forma de cigarret, que els cabdells, secs i esmicolat que se solen embolicar directament amb el tabac formant un 'porro'
Altres mètodes inclouen l'ús de pipes comuns i de pipes d'aigua per fumar el cànnabis mentre es refreda el fum.
El cànnabis també es potcuinar i menjar, però en ser per via oral ha de ser sempre ben mesurada, ja que d'aquesta manera s'ingressa molt més percentatge de THC, i el THC passa pel fetge abans d'arribar al cervell, tenint lleus canvis en el fetge, que el converteixen en una altra substància, més psicodèlica que pot provocar atacs de pànic.
2.1 Efectes -
'Col·locar' amb cànnabis et fa sentir relaxat, parlador i feliç . Hi hapersones que senten que el temps va més a poc a poc i també parlen d'una apreciació més gran dels colors , sons i sabors . Es pot sentir una gana desmesurat o gana ferotge .
2.2 Efectes secundaris -
El cànnabis pot afectar la memòria i la concentració i pot deixar-te cansat i sense motivació . Si no estàs acostumat al cànnabis o prens un tipus més fort al que estàs habituat , pots sentiransietat , pànic o confusió . O tenir deliris o al · lucinacions .
2.3 Riscos -
Moltes persones consideren el cànnabis una droga bastant segura . No obstant això , les investigacionsdemostren que els consumidors a llarg termini poden tenir dificultats per controlar el consum de la droga i poden convertir-se en addictes . Fumar cànnabis augmenta el risc de malalties cardíaques i càncers , com el depulmó , i pot afectar la fertilitat . En persones que tenen problemes de salut mental subjacents, el cànnabis pot desencadenar laesquizofrènia. A Irlanda és la segona droga més comú trobar en els sistemes dels conductors
borratxos, després de l'alcohol .

2.4 Avantatges i inconvenients de la legalització -
La marihuana és una droga psicoactiva , altera l'estat "normal " de consciència pel fet queconté diferents cannabinoides , principalment THC per això , Holanda ha catalogat aquesta substància com " droga dura" i ha prohibit la seva producció , venda i consum .
-La legalització del cànnabis hauria els avantatges que tots podem imaginar ; una major qualitat del producte , ja que aquest no estaria adulterat perquè hauria de passar per certs controls de sanitat , un cost molt més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Las drogas
  • Drogas
  • Las drogas
  • Las drogas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS