las jugabilidades del ewd

Páginas: 2 (421 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2014
Mary Anning (Lyme Regis, 21 de maig de 1799 - Lyme Regis, 9 de març de 1847) va ser una destacada estudiosa de la paleontologia.[1] Va començar a recollir fòssils del període Juràssic a Lyme Regis,on vivia, per vendre'ls com a reclam turístic i ajudar a mantenir la família, fins que va convertir aquesta activitat en la seva professió. La seva fama li prové d'haver trobat el primer esqueletcomplet d'ictiosaure, troballa que va complementar amb altres dos esquelets de dinosaures excepcionals.

Les seves contribucions van ajudar a explicar l'extinció de les espècies i li van procurar famaentre els cercles científics de l'època. S'han escrit diverses biografies sobre ella i ha inspirat obres com The French Lieutenant's Woman.envingut a la Ecopèdia, el Viquiportal d'ecologia i mediambient de la Viquipèdia. Aquest portal està pensat com a pàgina principal per a aquells interessats en assumptes relacionats amb l'ecologia i el medi ambient en general. Des d'ací podeu accedir fàcilment adiferents articles relacionats amb temes ambientals, organitzar les tasques pendents o afegir un article a la llista d'articles sol·licitats.

L'ecologia és la ciència que estudia els éssers vius,el seu ambient, la distribució i abundància, com aquestes propietats són afectades per la interacció entre els organismes i el seu ambient. L'ambient inclou les propietats físiques que poden serdescrites com la suma de factors abiòtics locals, com el clima i la geologia, i els altres organismes que comparteixen aquest hàbitat (factors biòtics).

Més sobre l'ecologia...


Cúber.jpg
El mediambient ès l'entorn o la suma total d'allò que ens envolta i que afecta i condiciona especialment les circumstàncies de vida de les persones o la societat en el seu conjunt.

Comprèn el conjunt devalors naturals, socials i culturals existents en un lloc i un moment determinat, que influeixen en la vida de l'home i en les generacions venidores. És a dir, no es tracta només de l'espai en què es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • amir ewd
  • jugabilidad de lol
  • Ewd 37
  • Investigacion sobre jugabilidad
  • Es un trawedwedwe dew dewd ewd ewd we dew dewdewd
  • Informe jugabilidad league of legends y mobas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS