Las lolitas

Páginas: 2 (395 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2014
El Lolita (ロリータ • ファッション) per a la societat nipona les lolitas són xiques d'aparença summament delicada, d'aspecte fràgil i dolç, amable i femení, com nines de porcellana. Es tracta d’una subculturad'origen japonès on l'actitud esteticista barreja corrents juvenils amb l'aristocràcia de segles passats, principalment les èpoques del rococó i l'era victoriana. Com molts dels corrents Undergroundjaponesos, sorgeix a finals dels 70 per anar propagant fins a arribar a punts neuràlgics com Tòquio, convertint així al famós barri Harajuku a la capital del Lolita.
Encara que aquest estil nos'afilia a cap tipus de música, bandes com Malice Mizer o Lareine que barregen el pop-rock amb l'actitud glam, la tradició kabuki i els artificis gòtics o barrocs sorgeixen les anomenades "lolites de banda"i el fenomen fangirls , amb seguidores que els segueixen amb fervor gairebé religiós, el Lolita mimètic començar a estendre a nivell més popular. Naixent al costat d'aquestes bandes una nova versió del'estil, conegut com "gothic lolita" o "gosurori" arribant a ser tan representatiu que acaba per quasi fagocitar a l'estil mare.
El EGL (Elegant Gothic Lolita) i el EGA (Elegant Gothic Aristocrat)són termes creats per Mana, exmembre de Malice Mizer després de la posterior creació de la seva pròpia marca de roba Moi-meme-Moitié, promou un lolita més suggeridor i adult a través d'una imatgedirectament relacionada amb l'estètica del neo-gòtic victorià.
Les otaku lolites són aquelles que arriben a l'estil a través del màniga i l'animi, prenent-lo com una disfressa, pel que són fortamentrebutjades per les lolitas més tradicionals. Com cosplayers, les seves referències passen per personatges més que per les classificacions del gènere, de manera que podem trobar tota classe d'exponents.Solen ser noies joves, utilitzen materials barats, evidenciant immediatament el seu caràcter de "cosplayer". Solen reunir-se al pont Harajuku, de Tòquio. Com a curiositat, cal dir que aquest pont ja és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lolita
  • lolita
  • Lolita
  • lolita
  • La lolita
  • Lolita
  • lolita
  • LOLITA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS