Laura A La Ciutat Dels Sants

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 29 de abril de 2012
4.7-Expliqueu la relació que mantenen Laura i Teresa en el lloc on viuen, el casal Muntanyola. Relacioneu les seves actituds amb la seva visió del món. Dequina manera mostra la preeminència d’una o altra? Tingueu en compte que Laura no vol manar ni ser manada i que Teresa porta sempre les claus.

MentreLaura no sols desconeix Teresa i el seu món, sinó que creu que podrà fer-la seva, però Teresa la rep com la rival, la mestressa forastera, la sobrevinguda,que s’aprofita de tot l’esforç que han fet els avis i rebesavis. De fet, però, aquesta por de sentir-se trepitjada per la nova mestressa i que es resolsimbòlicament al seu favor en no donar-li les claus, es ja la primera expressió de gelosia que sent vers Laura i el primer record de l’amor impossible. Laurali serveix de mirall positiu de tot el que ella voldrà i no ha pogut tenir mai: bellesa i atractiu i un marit amb el qual lliurar-se al plaer de l’amorsense el de la culpabilitat del pecat d’espasa que la Laura de qualsevol aventura amorosa.
De moment, però, mentre Laura cedeix tota la responsabilitat de lacasa a Teresa, convençuda que així la fa sentir útil alhora que li permet a ella dedicar-se a la música, la lectura, etc, aquesta ho rep com unahumiliació, i per primera vegada, les tasques domèstiques.
Així, doncs, tot transcorre en una aparent harmonia mentre Laura s’encausa en el primer pis, el pis delsenyors, i Teresa regne entre el domèstic i els fogons i , a les nits, viu d’amagat anhelant, la pròpia història d’amor a través de Laura i Tomàs.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura En La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • laura a la ciutat dels sants
  • Laura a la ciutat dels sants

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS