LES AIGUAS

Páginas: 3 (658 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2013
1. a

Abastament
Captació i potabilització Distribució
Medi natural Ús i consumAbocament Recollida i distribució
Sanejament



b. L'abastament és un punt clau de la política del’AMB envers una nova cultura de l’aigua; és a dir, envers un nou model de gestió i consum de l’aigua basat en els principis de moderació, eficiència, estalvi i reutilització.
Sanejament és un punt claude la contribució de l’AMB per millorar la qualitat ambiental dels rius i del litoral metropolità.
2. a. ETAP és funcionament d’una estació de tractament d’aigua potable.
b. Aigua potable ésaquella aigua que reuneix les característiques fisicoquímiques i microbiològiques que la fan apta per al consum humà o animal sense el risc de contraure malalties tan de forma immediata com a llargtermini.
3. 1. Captació. Cada població ho pot fer en un punt determinat d’un riu, d’un embassament o d’un aqüífer subterrani. Una gran ciutat pot tenir rebre aigües de diverses captacions i, alhora,d’aquesta manera es poden barrejar i equilibrar les característiques de duresa, gust, sals minerals, etc. El subministrament es fa arribar a la estació per canalització.
2. Filtració. La funció ésla retenció de les partícules mitjançant el pas de l’aigua per gravetat a través de la sorra i el carbó actiu. Els filtres de sorra serveixen per a disminuir la quantitat de sòlids. Els filtres decarbó són formats per una capa d’aigua i una de carbó actiu que actua com adsorbent dels compostos dissolts que produeixen olors i sabor al aigua potable.
4. L’aigua es depura per poder retornar-la ala natura en bones condicions o per reutilitzar-la. Si s'evita així l'eutrofització perquè la depuració de les aigües residuals consisteix sobretot en l’eliminació de les impureses que ha anat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aigua
  • Aigua de ribes
  • Aigua Marina
  • Aigua al maresma
  • Aigua Bruta
  • factura aigua
  • Aigua
  • COMENTARIO AIGUA-MARINA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS