Les màquines tèrmiques

Páginas: 3 (605 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2014
LES MÀQUINES TÈRMIQUES

L’aparició de les màquines de vapor va significar un gran factor en el desenvolupament de la indústria. La seva aparició es va aplicar principalment en el transport ja queabans el transport de les mercaderies es duien a terme per mitjà d’animals que portaven un carro on duien les mercaderies. Però la màquina de vapor va revolucionar el transport. Aquest fet permetiatransportar molta més quantitat de mercaderies i acurtava significativament la durada dels viatges.

Tot i això, els primers motors posseïen molt poc rendiment, aleshores el senyor James Watt vamillorar la màquina de vapor de tal manera que millores el seu rendiment per a dur a terme més afectivament els afers de la indústria. Com que aquests nous motors oferien més rendiment es van començar autilitzar en vaixells, fet que permetia recórrer distancies llargues en poc temps.

Pel que fa a la indústria tèxtil, amb aquestes millores en els motors, oferien molta més potència i, per tant, unaproducció més continuada i constant.

Però, aquests motors tenien uns inconvenients bastant notables, com per exemple que es produïen molts accidents a causa de l’explosió de les màquines de vaporja que hi havia la possibilitat de que explotessin per qualsevol error en el seu funcionament.
Aleshores, es va idear un nou model molt més segur i que eliminava qualsevol possibilitat d’explosió,eren els motors Starling ja que durant el seu funcionament estaven sotmesos a molta menys pressió que els models antics.
Però tot i així aquests motors també presentaven algun que un altre problema,com per exemple que els metalls de que estaven fets els motors no eren capaços de suportar les altes temperatures que s’esdevenien a l’interior dels motors. També oferien un baix rendiment i no era apteper a l’aplicació en els automòbils.

A continuació, amb l’aparició de l’electricitat utilitzada en corrent alterna permetia transportar mercaderies o persones a grans distàncies gràcies al motor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les Maquines Termiques
  • Màquines tèrmiques
  • Maquines Termiques
  • Centrals térmiques
  • Maquinas
  • La máquina de la e
  • Maquina
  • Maquina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS