les urpes del diable

Páginas: 2 (343 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2014
Un Home arrossegava un altre que estava un. L’home no parava de moure però el que el portava sabia que ningú el molestaria a eixes hores al’església. L’home que estava nugat sabia queanava a morir. El cardenal tragué un gabinet i li va tallar el coll. Va omplir l’altar amb la sang.
II
Els cardenals es van reunir per a l’elecció del nouPapa. Després d’un petitdiscurs del cardenal Bertrand, al dia següent van nombrar a Benet XI. Era l’any 1303.
III
El cardenal Da Ravena va tornar a la seua casa després del nombrament del nouPapa. En arribar laseua família estava de festa. Una ballarina egípcia li esperava en la seua habitació. Però abans de reunir-se amb ella, un home que estava també a l’habitació li va tallar el coll.IVEls cardenal es reunirem amb el Papa per a parlar dels assassinats i van decidir cridar a l’Arnau de Vilanova, metge de Jaime II per à saber qui era l’assassí dels dos cardenals morts.U delsmorts tenia una marca a l’esquena. Les urpes del diable.
V
Un enviat del Papa va portar una carta a Jaume II per a que Arnau de Vilanova anés a Roma.
VI
El metge de Jaume II,l’Arnau de Vilanovava partir camí de Roma . Va tardar quinze dies en arribar. A Orbetello, molt prop de Roma li esperava Bernat Delicios. Bernat li va contar que havia passat una cosahorrible.
VII
Van portar almetge a casa del cardenal Saviola pero no van entrar a la casa si no a l’església i va veure el mort que hi havia. Era el pitjor que havia vist mai.
VIIIEl cardenal de Luca i el cardenal Colonna esvan reunir per a discutir que feien amb el metge.
IX
El metge observava el cadàver de l’església. Estava tot ple de sang, la panxa totaoberta i l’esquena tenia la marca de les urpes del diable.
XVan portar el cadàver a Roma i el Papa va deixar al metge examinar exteriorment el cadàver baix la supervisió de dues cardenals.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les urpes del diable
  • Resumen Les urpes del diable
  • Les Urpes Del Diable
  • les urpes del diable
  • Les Urpes del Diable
  • Al Diablo Con Los Diablos
  • Son Del Diablo
  • son de los diablos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS