Loko

Páginas: 2 (313 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2014
1.- Busca la definició d’eutanasia. Es pot parlar d’eutanasia en el cas de Ramón Sampedro?

- La Eutanàsia, és l'anomenada "Mort Assistida".

Es considera per a persones en darreraetapa de malalties terminals, on generalment són vius únicament pel suport artificial que proveeix la medicina (respiradors, drogues, etc.).

La Eutanàsia no és només ajudar a morirmitjançant drogues o processos mèdics, sinó també en retirar els suports de vida artificials (respiradors i altres dispositius). Generalment proveint al pacient de drogues l'únic fi éspalejar el dolor, més no induir directament la mort.

- Jo crec que en el cas d'en Ramon si que és pot parlar d'eutanasia ja que per voluntat pròpia té la decisió de morir.


2.-Busca informació sobre els diferents tipus d’eutanasia i els seus diferents matisos.

- Eutanàsia indirecta: quan no es té com a intenció escurçar la vida del pacient sinó alleujar elseu patiment. Així, per exemple, quan s'administren certs analgèsics que no només contribueixen a calmar els dolors sinó que impliquen també, a manera d'efecte secundari, unabreujament de la vida.

-Eutanàsia voluntària: quan un individu que té les capacitats físiques i mentals per demanar que l'ajudin a morir ho ha demanat.

-Eutanàsia no voluntària: això potdonar-se en dos casos:
quan l'individu ja no posseeix les capacitats físiques i mentals per demanar que l'ajudin a morir però va expressar prèviament que aquesta era la seva voluntat.quan un individu que no posseeix les capacitats físiques i mentals per demanar que l'ajudin a morir o per oposar-se, és sotmès a l'eutanàsia sense saber quina hauria estat la sevavoluntat.



- Eutanàsia directa: quan les accions que es realitzen sobre el malalt tenen la intenció de provocar la seva mort. Es poden considerar aquí dos subtipus d'eutanàsia:
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Loka
  • Loko
  • Loko
  • loko
  • loka
  • Loko
  • el loko
  • Loko

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS