los niños de san judas

Páginas: 3 (547 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014

Los niños de san judas
Intervenció amb famílies i atenció a menors en risc social.







1. La convenció sobre els drets dels infants.

Article 6. Afirma que tots els infants tenendret a la vida i que els estats signants han de fer tot el possible per assegurar-los la supervivència i el desenvolupament: Aquest dret no el compleix perquè un professor dels alumnes es posa a picar aun alumne fins que el mata i li esta traient el dret de vida.

Article 7. Assenyala que tot infant te dret a un nom i a una nacionalitat: Aquest dret no el compleix perquè l’infant si que te nomperò els professors el criden per números. Cada infant es un número diferent.

Article 8. Tracta sobre la preservació de la identitat. Indica l’obligació de les autoritats de protegir la identitat, elnom i la nacionalitat de l’infant: No ho compleix perquè en aquesta pel·lícula no criden als nens pel seu nom, el criden per números, cada nen te un número diferent.

Article 12. Es refereix al dretde l’infant a expressar la seva opinió sobre els assumptes que l’afecten i afirma que les opinions dels infants han de ser tingudes en compte: Aquest article no ho compleixen perquè no tenen gens encompte la opinió del nen ni com es sent en cada moment. Els hi dona tot igual.

Article 13. Regula la llibertat d’expressió de l’infant: En aquesta pel·lícula el nen no pot expressar-se de cap de lesmaneres perquè si no li piquen.

Article 17. Assenyala el dret a l’accés a una informació adequada, especialment les que tenen per finalitat promoure el benestar i el desenvolupament de l’infant:Jo crec que no promouen el benestar i el desenvolupament de l’infant perquè en aquell lloc no hi ha una higiene corresponent, ni un lloc per poder descansar be, nomes poden descansar al llit quan se’nvan a dormir.

Article 18. Reconeix la responsabilitat dels pares en la criança dels infants i l’obligació dels poders públics d’oferir-los assistència en aquesta tasca: Aquesta no la compleixen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Niños De San Judas
  • Los Niños Del San Judas
  • Niños de san judas
  • Los niños de San judas.
  • los niños de san judas
  • Psicología de la Emoción y Motivación. Los Niños de San Judas.
  • Los niños de san judas
  • san judas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS