Los Prejuicios De Wolfgang Metzger

Páginas: 4 (916 palabras) Publicado: 5 de diciembre de 2012
WOLFGANG METZGER, LOS PREJUICIOS

1. prejudicis
2.1. Infravaloratius: vers, per exemple, les mares, que es considera que la seva màxima funció és cuidar dels fills. Tenen menysrepresentativitat jurídica. Els nens també són infravalorats, ja que la societat està pensada pels adults (nens com a cossos pertorbadors i estranys).
2.2. Supravaloratius: son aquells que tenim davantde, per exemple, el nostre pare quan som petits. També és el cas de grups que veiem com a superiors o bons (els alemanys són poetes i pensadors i, per tant, no pot ser que exterminin els jueus). En elcas de les parelles d’enamorats també passa, ja que es perdonen coses que a altra gent no perdonaríem.
2.3. Amistosos: no han sigut tan estudiats, però mentre que els prejudicis desfavorablesfan sofrir, en aquest cas l’objecte d’un prejudici amistós en surt beneficiat.
2.4. Hostils: pot haver-hi infravaloració dins l’amistat, però quan la infravaloració s’ajunta amb l’amenaça esconverteix en hostilitat. Per exemple, a Chicago els negres van ser “acollits” tot i que eren infravalorats (“los negros han de saber el sitio que les corresponde”); tanmateix, quan van començar acompetir amb els blancs per professions que aquests últims consideraven reservades per a ells, a la infravaloració s’hi va afegir la hostilitat.
2.5. Favorables: són tots aquells prejudicis positius(supravaloratius i amistosos)
2.6. Desfavorables: són els prejudicis negatius (infravaloratius i hostils)

2. Apercepció tendenciosa: les persones perceben i valoren les experiències através de les seves perspectives personals que, alhora, estan regides pels esquemes aperceptius de l’estil de vida, format per les opinions, actituds, creencies i significats estables que la persona tésobre ella mateixa, el món i la vida. Això orienta a la persona en les seves actituds respecte la vida. (Alfred Alder)
Medis auxiliars per la conservació de prejudicis:
* Explicació: hi ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Prejuicio
  • Prejuicio
  • Los Prejuicios
  • prejuicios
  • Prejuicio
  • Los prejuicios
  • El Prejuicio
  • Los prejuicios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS