Márqueting

Páginas: 4 (927 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2014
Estructura i seccions

El local consta de 55 metres quadrats. El 20% del local el forma el magatzem en el qual hi podem trobar un lavabo, una cuina molt reduïda amb un forn, una nevera i una zonaamb estanteries per guardar existències. El 80% de l’espai restant, es la botiga en sí, en la qual al seu interior al fons de tot hi trobem el mostrador amb la caixa enregistradora. A el mostrador hitrobem una zona on hi ha una nevera la qual esta reflectida mitjançant un vidre transparent i es on s’hi mostren els cupcakes que necessiten refrigeració mínima. Al centre de l’establiment hi trobemuna gòndola o taula considerablement gran, a la qual hi posarem els cupcakes classificats pels tipus diferents dels que optem . Des de la porta a la part esquerra hi trobem l’aparador i la part dretahi trobem estanteries diferents les quals estan plenes de diferents caixes per guardar els cupcakes, en tenim de diferents models i grandàries (4, 8 i 12).
La superfície de la botiga no es gaire granper tant això facilita que el client al entrar dins l’establiment obtingui una visió de tots els productes que venem.

El nostre producte

La política de la nostre botiga es que el clients’endugui poques unitats de cupcakes ja que aquestes son super exclusives i molt costoses d’elaborar.
El client pot escollir diferents tipus de cupcakes i endur-se’ls a casa o be amb una bossa o be ambcaixes especials que també estàn a la venda i en les quals s’hi poden col·locar 4 cupcakes, 8 cupcakes o 12 cupcakes.




Aquestes caixes es troben situades a les estanteries de la part esquerra del’establiment. El client pot escollir la que vulgui en el model que vulgui, obtem de 7 models diferents els quals poden escollir cada model entre tres colors diferents: rosa, blau i verd.
A lagòndola que es troba al mig de l’establiment hi trobem la gran varietat de cupcakes distribuïts per modelitats. El nostre establiment compta amb 20 tipus de cupcakes diferents que van rotant al nostre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting
  • marqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS