macro requeriments

Páginas: 3 (604 palabras) Publicado: 31 de marzo de 2013
 Anàlisi de requeriments

Nosaltres proposem la realització d’una base de dades, amb la que es pugui consultar informació relacionada amb la història del cinema, amb aquest propòsit suggerim quela informació que la base de dades es proporcioni de la següent forma :
En un primer terme s’han de proporcionar dues formes de trobar la informació, tant si l’usuari coneix informació en relacióamb la pel·lícula o no. La primera ruta d’accés seria un cercador on es pogués introduir una paraula i al costat la secció on buscar-la ( pel·lícules, directors, països, etc.) i després d’utilitzar elcercador s’hauria de passar a la pàgina principal de la informació cercada, com per exemple la pàgina d’un actor.
L’altra forma seria que es mostrés una taula amb forma de columna on a cada cel·la dela columna mostri cadascuna de les categories on la informació està dividida ( pel·lícules, directors, països, etc.) i en clicar en aquestes et situï al subíndex de la categoria seleccionada .Aquesta seria la primera plana de la base de dades des d’on s’accedeix a tota la informació que pugui necessitar l’usuari.
La informació a proporcionar seria informació relacionada amb : pel·lícules,directors , actors , gènere, països de producció, any d’estrena , guardons rebuts. *personatges * crítiques *recaptació
Cadascuna d’aquestes categories que es mostren a la primera plana en un graella, estarà subdividida de la següent forma :
Les categories de pel·lícules, directors ,actors i països de producció (cadascuna per separat) estaran subdividides en un llistat ordenat alfabèticamenton cada lletra tindrà una graella separada de les altres per agilitzar la cerca d’informació.
La categoria de gènere estarà subdividida en una graella on l’usuari podrà escollir el gènere del queforma part la pel·lícula de la qual cerca la informació. Tots els subgèneres tindran també una graella ordenada de forma alfabètica tal qual la que apareix a la categoria de pel·lícules.
La categoria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Belt Requeriments
  • Macro
  • Macro
  • macros
  • Macro
  • macro
  • Macro
  • Macro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS